Open Dag zaterdag “Leden voor leden”

Geplaatst op:

Zaterdag 14 oktober was er een Open Dag met als thema “Leden voor Leden”.
Leden konden vrienden, familie of kennissen kennis laten maken met Golfclub Zeewolde.
De dag werd een groot succes met ruim 45 deelnemers. De gastheren en -vrouwen en hun gasten kregen na de ontvangst een kort golfprogramma voorgeschoteld.

Na een drieluik op de oefenaccommodatie, waar het putten, chippen en full swing kon worden geoefend onder begeleiding van onze pro’s, werden ook een aantal holes gespeeld op de Jol. Althans het was de bedoeling dat het bij een paar holes zou blijven. Maar mede door het fantastische weer en het enthousiasme van de deelnemers bleek iedereen door het spelletje gegrepen.

Na afloop werden de gasten uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden die Golfclub Zeewolde te bieden heeft.

En natuurlijk danken wij ook de leden die deze gasten hebben meegebracht en de leden-vrijwilligers die mede deze dag hebben ondersteund.