Baan overzicht

Overzicht holes

Golfclub Zeewolde

plattegrond baan 1 column

De baan van GC Zeewolde ligt 3 meter beneden NAP. Waar eens de Zuiderzee was, ligt nu een golfbaan, die behoort tot de top 50 van de Nederlandse golfbanen.

Onze prachtige baan ligt in het grootste loofbomenbos van Nederland aan de rand van Flevoland. De baan is ruim opgezet op een terrein van 120 hectare en heeft vier lussen van 9 holes (Aak, Botter, Pluut en de Jol). De baan heeft een parkachtig karakter en ligt midden in de natuur. Er is een grote verscheidenheid aan flora en fauna waaronder roofvogels en verscheidene watervogels, reeën en vossen.
De holes bieden voor zowel de hogere als de lagere handicapper veel uitdaging (lengte, water en spannende greens).

Klik hier om terug te gaan

Overzicht Holes

baanplattegrond nieuw-2

Golfclub Zeewolde heeft naast de 27-holes baan ook een z.g. par 3-4 baan met de naam Jol. Hier heeft niet alleen de beginnende golfer de mogelijkheid te oefenen, maar het biedt ook de geoefende golfer de mogelijkheid het korte spel te verbeteren. Deze lus heeft ook een qualifying status. U kunt dus uw scores t.b.v. uw handicap ook maken op deze lus.

Golfclub Zeewolde heeft op het terrein van ruim 120 ha, 4 volwaardige Qualifying lussen

De lussen Aak, Botter en Pluut zijn in combinatie met elkaar 18-holes par 72.

De Jol-lus is een par 3-4 baan, totaal par 56

Klik hier om terug te gaan