Hospitality Chain

Golfclub Heelsum,

Haarlemmermeersche Golfclub,

en De Batouwe

hebben een overeenkomst afgesloten voor een onderlinge regeling, waardoor alle leden van deze verenigingen voor een gereduceerd tarief op elkaars banen welkom zijn om te komen golfen.

Daarnaast hebben Golfclub Zeewolde en Golfclub De Hooge Graven onderling een hospitality regeling afgesproken. De condities zijn gelijk aan die van de eerder genoemde 27-holes banen.

Als lid van één van de genoemde verenigingen kunt u op Golfclub Zeewolde spelen voor het gereduceerde tarief van € 35,- per ronde van 18 holes van maandag t/m donderdag en € 40,- op vrijdag en zaterdag. Op zon- en feestdagen geldt deze regeling niet. U kunt 3 weken vooraf een starttijd reserveren. Er wordt 1 starttijd per uur gereserveerd. Mocht u met meer dan 2 flights willen starten, dan geldt niet deze hospitality regeling, maar de normale clubregeling voor groepen.

Voor reservering en nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de caddiemaster 036-5222103.

Doorkijk Aak 1 column