Voor wie is de paragolfer beschikbaar op GC Zeewolde?

De paragolfer is beschikbaar voor spelers zonder beenfunctie, die niet staand de golfsport kunnen beoefenen. De paragolfer kan gereserveerd worden voor gebruik tijdens lessen bij een pro van Golfclub Zeewolde of voor zelfstandig gebruik in de baan.

Voor gebruik tijdens de lessen is een handicart lidmaatschap noodzakelijk, zodat de speler verzekerd is. Verder is geen hcp status van 54, dan wel een lidmaatschap nodig.

Voor gebruik in de baan is echter het volgende noodzakelijk:

–       minimaal handicap 54;

–       handicart lidmaatschap;

–       EDGA pas, die via een NGG lidmaatschap te verkrijgen is.

De paragolfer valt onder de standaard regels/etiquette waar elke golfer zich aan moet houden.

Alvorens er met de paragolfer in de baan gereden mag worden, moet er op verzoek van de caddiemaster van Golfclub Zeewolde eerst worden aangetoond, dat de gebruiker bekend is met gebruik van een paragolfer in de baan en met name het gebruik van de paragolfer op de greens.

De paragolfer wordt beheerd en onderhouden door Stichting Handicart op Golfclub Zeewolde.

Na inschrijving bij de Stichting Handicart kan de gebruiker – die dan in het bezit is van een handicartpas – gebruikmaken van de paragolfer. Gebruikers zijn dan verzekerd.

Voor het gebruik van de paragolfer voor lesdoeleinden door een handicartpashouder zal Stichting Handicart aan Fonds Gehandicaptensport een bedrag van € 5,- (inclusief de verschuldigde BTW) in rekening brengen. Dit zal door Golfclub Zeewolde worden geadministreerd.

Voor het gebruik van de paragolfer in de baan door een gebruiker zal Stichting Handicart aan Fonds Gehandicaptensport een bedrag van € 10,- (inclusief de verschuldigde BTW) in rekening brengen. Dit zal door Golfclub Zeewolde worden geadministreerd.

Voor reservering en nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de caddiemaster 036-5222103.

foto:Mathilde Dusol