Reserveren gastspelers

Reserveren Handicart

Reserveren Paragolfer

De baan van Golfclub Zeewolde is een verenigingsbaan. Leden kunnen ongelimiteerd spelen. Als u als gastspeler wilt spelen, dan kunt u contact opnemen met de caddiemaster om een starttijd te regelen. Gastspelers dienen bij de caddiemaster hun geldige NGF-pas te tonen. Naast de 27-holes baan is ook de Jol (een qualifying par 3-4 baan) toegankelijk voor gastspelers op alle dagen van de week.

Reserveren gastspelers

Direct reserveren van starttijden kunt u doen door contact op te nemen met onze

caddiemaster via telefoon 036 522 2103 (keuze 2)

Telefonische bereikbaarheid

Zomer

09:00 tot 18:00 uur

09:00 tot 15:00 uur

Weekend/feestdagen

09:00 tot 17:00 uur

Voor het reserveren van starttijden verzoeken wij u in het weekend te bellen tussen 09.00-10.00 uur en na 14.00 uur. Tel 036-5222103 (keuze 2),

of stuur een mail naar: caddiemaster@golfclub-zeewolde.nl

De openingstijden van de balie van de caddiemaster zijn als volgt:

Januari en december

09.00 tot 15.00 uur

februari en november

08.30 tot 15.30 uur

maart en oktober

08.30 tot 16.30 uur

april en september

08.00 tot 18.00 uur

mei tot en met augustus

08.00 tot 18.30 uur

1 april – 30 sept. weekend

08.00 tot 17.00 uur

Voor bezoekers van de 27-holes baan geldt, dat zij minimaal over het hcp 54 dienen te beschikken.

Op zon- en feestdagen is een EGA handicap van maximaal 30.0 voor de 27-holes baan van toepassing.

Voor de Jol kan men reserveren zonder deze hcp status, mits 1 persoon in de flight minimaal baanpermissie heeft.

Reserveren Handicart

Handicarts 1 column

De doelstelling van de Stichting Handicart is het voor golfers met een tijdelijke of permanente mobiliteitsbeperking mogelijk te maken golf te blijven spelen door gebruik te maken van een buggy, oftewel handicart. Golfclub Zeewolde beschikt over 14 handicarts.

Tarief € 4,- indien u in het bezit bent van een gebruikerskaart.

Tarief € 25,- indien u deze gebruikerskaart niet heeft.

Voor reservering en nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de caddiemaster 036-5222103.

Reserveren Paragolfer

foto:Mathilde Dusol

Voor wie is de paragolfer beschikbaar op GC Zeewolde?

De paragolfer is beschikbaar voor spelers zonder beenfunctie, die niet staand de golfsport kunnen beoefenen. De paragolfer kan gereserveerd worden voor gebruik tijdens lessen bij een pro van Golfclub Zeewolde of voor zelfstandig gebruik in de baan.

Voor gebruik tijdens de lessen is een handicart lidmaatschap noodzakelijk, zodat de speler verzekerd is. Verder is geen hcp status van 54, dan wel een lidmaatschap nodig.

Voor gebruik in de baan is echter het volgende noodzakelijk:

–       minimaal handicap 54;

–       handicart lidmaatschap;

–       EDGA pas, die via een NGG lidmaatschap te verkrijgen is.

De paragolfer valt onder de standaard regels/etiquette waar elke golfer zich aan moet houden.

Alvorens er met de paragolfer in de baan gereden mag worden, moet er op verzoek van de caddiemaster van Golfclub Zeewolde eerst worden aangetoond, dat de gebruiker bekend is met gebruik van een paragolfer in de baan en met name het gebruik van de paragolfer op de greens.

De paragolfer wordt beheerd en onderhouden door Stichting Handicart op Golfclub Zeewolde.

Na inschrijving bij de Stichting Handicart kan de gebruiker – die dan in het bezit is van een handicartpas – gebruikmaken van de paragolfer. Gebruikers zijn dan verzekerd.

Voor het gebruik van de paragolfer voor lesdoeleinden door een handicartpashouder zal Stichting Handicart aan Fonds Gehandicaptensport een bedrag van € 5,- (inclusief de verschuldigde BTW) in rekening brengen. Dit zal door Golfclub Zeewolde worden geadministreerd.

Voor het gebruik van de paragolfer in de baan door een gebruiker zal Stichting Handicart aan Fonds Gehandicaptensport een bedrag van € 10,- (inclusief de verschuldigde BTW) in rekening brengen. Dit zal door Golfclub Zeewolde worden geadministreerd.