De Golf Academy van Golfclub Zeewolde

Golfclub Zeewolde stelt zich tot doel elke golfer te ondersteunen bij het ontwikkelen, onderhouden en verbeteren van zijn/haar golfvaardigheid. Van beginner tot topper….zorg en plezier voor iedere golfenthousiast. Dat staat centraal!

Het team van professionals staat borg voor de hoge kwaliteit van de opleiding en training van jong en ouder; van recreatiegolfer tot en met de golftopper. Hun lesaanbod toont dat aan!

Golfclub Zeewolde beschikt over een grote en gevarieerde oefen- en trainingsaccomodatie:

Een drivingrange met uitdagende targets; chipping greens; oefenbunkers; prachtige putting greens.

In de komende tijd wordt de Golf Academy doorontwikkeld. Naar voorbeeld van ontwikkelingen elders moet het een voorbeeld worden van een up-to-date training- en oefenfaciliteit,  die ook gebruik gaat maken van moderne technologie. Uiteindelijk is het doel te streven naar het aanbieden van maatwerk voor elke golfer.

Voor jongeren worden de mogelijkheden onderzocht om hen meer spelenderwijs te laten genieten van en zich te ontwikkelen in onze mooie sport.