Golf Academy Professionals

Golf Academy

Gold Academy Professionals

Golf Academy

Golfclub Zeewolde stelt zich tot doel elke golfer te ondersteunen bij het ontwikkelen, onderhouden en verbeteren van zijn/haar golfvaardigheid. Van beginner tot topper….zorg en plezier voor iedere golfenthousiast. Dat staat centraal!

Het team van professionals staat borg voor de hoge kwaliteit van de opleiding en training van jong en ouder; van recreatiegolfer tot en met de golftopper. Hun lesaanbod toont dat aan!

Golfclub Zeewolde beschikt over een grote en gevarieerde oefen- en trainingsaccomodatie:

Een drivingrange met uitdagende targets; chipping greens; oefenbunkers; prachtige putting greens.

In de komende tijd wordt de Golf Academy doorontwikkeld. Naar voorbeeld van ontwikkelingen elders moet het een voorbeeld worden van een up-to-date training- en oefenfaciliteit,  die ook gebruik gaat maken van moderne technologie. Uiteindelijk is het doel te streven naar het aanbieden van maatwerk voor elke golfer.

Voor jongeren worden de mogelijkheden onderzocht om hen meer spelenderwijs te laten genieten van en zich te ontwikkelen in onze mooie sport.

Klik hier om terug te gaan

Golf Academy Professionals

Maak kennis met onze professionals van de Golf Academy

Peter van Wijk

Peter van Wijk foto

Tel: 036-5222068
Lessen op di t/m zat

In 1986 ben ik als golfpro begonnen bij Golfclub Zeewolde. In die ruim 30 jaar is de baan uitgegroeid tot een prachtige parkbaan met alle uitdagingen die het golfspel zo boeiend maken.

Ikzelf heb in al die jaren ervaren dat het bij het leren van dit mooie en soms ook moeilijke spel vooral gaat om: golfen, golfen en nog eens golfen. Veel doen dus!
De één doet dit op een hoger niveau dan de ander, maar voor mij is het meest belangrijk mijn leerlingen plezier in het spel geven. Dat doe ik door het maximale te willen halen uit ieders kwaliteiten. Daar geniet ik van. Net zoals ik nog steeds elke dag kan genieten van de natuur en het enthousiasme om me heen.

Muriëlle Heideman

Murielle Heideman foto

Tel: 06-21206026
Lessen op wo t/m zat

Stilstand is achteruitgang, op welk niveau je ook speelt! Door bewustwording van het getrainde zul je meer progressie boeken om nog meer plezier te halen uit het golfspel. Graag wil ik mijn kennis en enthousiasme met jullie delen om niet terug te vallen in het oude, maar sterker te worden in het nieuwe.

Ik ben dit jaar geselecteerd bij de beste 50 pro’s van Nederland, waar ik heel trots op ben.

Vanaf 2001 tot heden ben ik bijgeschoold door Mike Bender PGA top 5 coach uit Amerika met als leerling o.a. Tour-speler Zach Johnson. Tijdens deze bijscholing ligt de nadruk op mentale training, putten, kortspel en techniek swing met video opnames.

Kevin Broekhuis

Kevin Broekhuis foto

Lessen op do, vrij, zon

Vanuit de speelperiode als professional heb ik een belangrijke les geleerd: blijf het spel ‘spelen’. Tijdens de ronde de bal naar de vlag slaan op voor jou de beste manier op dat moment.

Wil je jouw beste manier verbeteren, dan zul je daar iets buiten de baan aan moeten gaan doen. Training op techniek of scorend vermogen zijn hier voorbeelden van. Dit zou de ideale combinatie zijn om het golfspel te verbeteren en ik wil je hier graag in begeleiden.

Vrijwel iedere golfer wil met zijn handicap naar beneden. Kijk eens of je dit op een simpele manier, zonder al te veel veranderingen (en durf hier ook om te vragen), kunt bereiken.
Op Golfclub Zeewolde begeleid ik o.a. de jeugd en verzorg ik topklasse trainingen, talentklasse trainingen en de jeugdlessen. Mijn visie hier is dat de lol behouden moet worden en de basis als een huis moet komen te staan.

NGF -Baanpermissie naar Clubhandicap naar EGA Exact Handcap (stap 1-3)

NGF 9 stappen plan in vogelvlucht II

Botter 8 1 column