Ieder jaar organiseert de Jeugdcommissie een vast aantal wedstrijden, dat toegankelijk is voor alle jeugdleden, niet-jeugdleden en soms ook ouders. Tijdens deze wedstrijden staan plezier in het spel, verbintenis met andere jeugd en het leren omgaan met golf in wedstrijdvorm centraal.

De wedstrijden kennen afwisselend een fun en serieuzer karakter. Zodoende maakt alle deelnemende jeugd kennis met zowel de serieuze kant van de sport alsmede het plezierelement, wat ook in golf terugkomt in een latere fase van je leven.

Deelnamecriteria

Elke wedstrijd die de Jeugdcommissie organiseert is toegankelijk voor elk niveau en voor elke jeugdspeler (lid of niet-lid). De jeugd zonder handicap 54.0 (beginners) spelen hun wedstrijden vaak met begeleiding over 9 holes op de Jol. De spelers vanaf handicap 54.0 spelen (indien het een wedstrijd met individuele spelvorm betreft) over 9 of 18 holes hun wedstrijden op de Aak, Botter of Pluut.

Wedstrijden

Hieronder een overzicht van de jeugdwedstrijden die georganiseerd worden op Zeewolde.

Zondag 12 maart    Openingswedstrijd
Vrijdagavond 7 juli    Midzomerwedstrijd + BBQ
Zondag 20 augustus    Zeewolde Cup Jeugd Open
Zaterdag 23 september    Familie Toernooi
Zaterdag 4 november    Glow in te Dark (avondwedstrijd met eten)
Zondag 10 december    Eindejaars Wedstrijd + receptie

Inschrijven

De inschrijving voor elke wedstrijd zal zo’n 3 weken van te voren geopend worden via een mailing door de Jeugdcommissie.

Open Jeugd wedstrijden

Andere golfclubs organiseren ook wedstrijden die voor jullie toegankelijk zijn. Voor een overzicht van deze wedstrijden klik hier: NGF Open Jeugdkalender 2017