Uitleg terminals (zuilen)

De terminals in de Hal kent meerdere functies.

1. aanvragen Q-kaart
  2. invoeren van score na ronde Q-kaart
  3. invoeren van wedstrijdscore
  4. aanmelden op de speeldag van speler/flight van een starttijdreservering via internet
  5. boeken van een starttijd voor 1 of meerdere spelers op de dag zelf.

Door gebruik te maken van deze laatste 2 functies hoeft u ook niet meer in de rij te staan bij de caddiemaster.

In feite hoeft u alleen langs de caddiemaster indien er iets betaald zou moeten worden (greenfee, handicart), of natuurlijk als u vragen heeft.

Onderstaand een document waarbij deze 2 functies stap voor stap worden uitgelegd.

uitleg terminals voor aanmelden en boeken van starttijd

Uitleg website en E-golf4u

Hieronder vindt u de documenten voor het gebruik van onze website en Egolf4U voor leden van Golfclub Zeewolde, inclusief een paragraaf ‘meest gestelde vragen’

Een extra service van E-golf4u is de mogelijkheid om een website met de basisfuncties van de golfsoftware op uw smartphone te installeren. Hiermee kunt u starttijden reserveren, inschrijven voor wedstrijden en kaarten invoeren.

Let wel: het is geen volledige website, zodat niet alle gegevens die op ‘mijn golf’ staan ook op deze webbased app staan.

In de volgende link vindt u een beschrijving op welke wijze u dit op uw beginscherm van de telefoon vastzet.