Bij Golfclub Zeewolde kunt u zich ook als vrije golfer laten registreren.

De Nederlandse Golf Federatie heeft besloten, dat golfers die hun handicap willen registreren bij de Stichting Golfsport en nieuwe golfers die zich voorheen moesten aanmelden bij de Stichting Golfsport, zich voortaan via een bij de NGF aangesloten golfclub kunnen aanmelden voor verdere registratie en het bijhouden van hun eventuele handicap.

Ook bij Golfclub Zeewolde is dit uiteraard mogelijk. Via Golfclub Zeewolde ontvangt u dan het NGF-pasje en het Golfjournaal. Daarnaast zal Golfclub Zeewolde activiteiten ontplooien om deze registratiegolfers te verwelkomen op de baan van Golfclub Zeewolde.

De registratiegolfer betaalt € 30,- per jaar (dit is dus inclusief de NGF-bijdrage).

U kunt zich aanmelden door onderstaand formulier volledig in te vullen en te verzenden.

De gevraagde gegevens dienen volledig te worden ingevuld
* indicates required field

Golfclub Zeewolde heet u van harte welkom!