Zeewolde Cup Jeugd Open 2017

Op zondag 20 augustus is voor de 6e keer het Zeewolde Cup Jeugd Open. gespeeld

Deze wedstrijd is bedoeld voor alle jeugd van Nederland en is voor de meeste jeugd die deelneemt aan de NGF Junior Ranking één van de wedstrijden om je te plaatsen voor de finales.

De 16 jarige Danique Stokmans uit Wassenaar en lid van de Haagsche is de glorieuze winnaar van de Zeewolde Cup Jeugd. (op de foto met de schaal tussen alle prijswinnaars)  Zij was daarmee een waardig opvolgster van Roos Haarman, die in 2016 won. De speelster met handicap 3.4 en lid van de Nederlandse jeugd selectie liep op Botter – Pluut  een bruto ronde van 69. Netto was dit zelfs 61. Zij versloeg daarmee Jesper Vos van GC Almeerderhout, die 72 bruto noteerde en winnaar werd bij de jongens. Jesper was vorig jaar ook winnaar bij het Zeewolde Open voor volwassenen, dat nu weer in het weekend van 2 en 3 september wordt gespeeld. Zie info op de website.

Op onderstaande foto’s de prijswinnaars jongens en meisjes  in de categorie tot en met Hc. 36 en de categorie tot en met Hc. 54.

Klik hier voor de uitslagen van Categorie 1

Klik hier voor de uitslagen van Categorie 2