Zeewolde Cup 2017

Wij heten u van harte welkom op Golfclub Zeewolde voor de strijd om de Zeewolde Cup dit jaar voor het eerst, om de Zeewolde Cup  Heren en Heren Senioren en voor de Dames en Dames Senioren. Graag vragen wij uw aandacht voor de volgende punten.

2 september  Zeewolde Cup Heren/Heren Senioren18 holes strokeplay bruto, hcp. max.10.0

3 september  Zeewolde Cup Dames/Dames Senioren18 holes strokeplay bruto, hcp. max.14.0

Indien uw handicap in de genoemde categorie valt en U leeftijd is minimaal 22 jaar dan nodigen wij u weer van harte uit in te schrijven voor deze nationale wedstrijd.

Via het inschrijfformulier (Klik hier voor gastspelers), of (Klik hier voor leden GCZ) kunt u zich vanaf 3 april 2017 inschrijven. Uw inschrijving wordt per mail bevestigd. Golfers van andere clubs hebben bij inschrijving voorrang op Zeewolde-leden en de aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.

Zoals altijd zijn er schitterende prijzen te winnen, waarbij rekening wordt gehouden met de NGF regels op dit gebied. Deze wedstrijden staan overigens ook vermeld op de wedstrijdkalender voor Senioren van de NGF.

Golfclub Zeewolde verheugt zich op uw deelname en zal ook dit jaar weer alles in het werk stellen om beide wedstrijden onder uitmuntende condities en in opperste gastvrijheid te kunnen laten plaatsvinden.

Mocht u vragen hebben over de Zeewolde Cup dan kunt u te allen tijde contact opnemen met het secretariaat op 036-5222103 of per mail aan zeewoldecup@golfclub-zeewolde.nl

Hoofdlijnen wedstrijdreglement:

• Inschrijvingen van golfers van andere clubs hebben voorrang op Zeewolde-leden. Aanmeldingen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst.
  • De minimum leeftijd is 22 jaar;  Senioren vanaf 50 jaar.
  • De inschrijving voor beide wedstrijden sluit op vrijdag 25 augustus.
  • Bij annuleringen na sluitingsdatum (25 augustus) wordt het inschrijfgeld niet gerestitueerd.
  • Voor deelname geldt uw handicap op het moment van inschrijving. Is uw handicap op de wedstrijddag hoger dan 10.0 (H,HS) resp. 14.0 (D,DS), dan mag u deelnemen, maar buiten mededinging. U speelt uiteraard op 2 of 3 september vanaf uw dan geldende handicap.

De Zeewolde Cup is een qualifying Strokeplay-wedstrijd. De kosten voor deelname bedragen € 45,– inclusief lunchpakket en borrelhapjes. Voor leden van Golfclub Zeewolde bedraagt het inschrijfgeld € 25,–.

• De startlijst wordt de maandag 28 augustus per mail verzonden. Wij zullen zoveel mogelijk rekening houden met uw voorkeur voor een starttijd.