25e Zeewolde Cup Heren

Gewaardeerde deelnemers,

Op zaterdag 3 september heeft de subtop van Nederland (heren), met een handicap van 2.0 t/m 10.0, om de Zeewolde Cup gestreden. Het was de 25ste editie. De voor deze gelegenheid speciale Hole-in-Oneprijs stond te schitteren op Botter 2, maar is jammer genoeg niet gevallen. Dit jaar waren er minder deelnemers dan in de  afgelopen jaren, nl. 64 (30 deelnemers van andere clubs en 34 van Golfclub Zeewolde). De weersomstandigheden waren fantastisch en het was de jongste deelnemer ooit, Jesper Vos, 19 jaar, die er in slaagde om te winnen met een ronde van 70 slagen (-2), liefst 7 slagen voorsprong op nummer 2. Dankzij onze sponsoren stond er een mooie prijzentafel met, helaas, een schaalmodel van de Volvo V40 voor de Neary. Tijdens en na afloop van de 18 holes heeft de horeca gezorgd voor lunch en andere lekkernijen. De referees zorgden voor een goed verloop in de baan en samen met alle anderen, denk aan greenkeepers, kantoormedewerkers, medewerkers van de shop, gastheren en -vrouwen en starters en spotters maakten zij deze wedstrijd wederom tot een feest.

De uitslag is als volgt:

1e plaats:          Jesper Vos van Almeerderhout                       70 slagen

2e plaats:          Klaas de Graaf van GC zeewolde                   77 slagen

3e plaats:          Floris Berkhout van A’dam Old course             78 slagen(L9:39)

4e plaats:          Alexander de Haan, Edese Golfclub                78 slagen(L9:40)

5e plaats:          Rik Boelen, GC zeewolde                              82 slagen

Neary Botter 2: Bert Toeter,GC Zeewolde

Longest drive Botter 8:  Niels Ram van GC Zeewolde

De CBA voor deze wedstrijd was 0.

Winnaar 2016 Jesper Vos

IMG_2017

Top 12 uitslag

IMG_2012   IMG_2014

Ter gelegenheid van de 25e Zeewolde Cup Heren kon er een Volvo V40 gewonnen worden door de 1e speler die tijdens de wedstrijd op 3 september een HOLE-IN-ONE scoort op Botter 2.

Helaas, het is geen van de deelnemende heren gelukt een hole-in-one te maken

IMG_2011    IMG_2004