Fantasy Race to Dubai gaat weer van start!

Geplaatst op:

Waarschijnlijk volgt u als liefhebber de verrichtingen van de mannen op de European Tour nauwgezet. Dit wordt nog leuker als u wekelijks een team van 6 golfers samenstelt die voor u punten bij elkaar spelen.

De overall winnaar krijgt van de European Tour een prachtige prijs, maar dan moet u de wel de uitslagen beter voorspellen dan meer dan 10.000 andere spelers.
Wij hebben daarom, net als vorig seizoen, een aparte pool opgezet voor leden van de GC Zeewolde. Het lid dat onze Fantasy Race kampioen wordt, mag aan het eind van het seizoen een doos ballen ophalen bij Peter van Wijk.
Ga naar de site van de Fantasy Race to Dubai, stel uw team samen en meldt u aan bij de private league Golfclub Zeewolde, pin 7lr5yhPaJt.

Link Fantasy race to Dubai: https://fantasyrace.europeantour.com/