Aanpassing Jol

Geplaatst op:

De Jol (par 3-4 baan) van Golfclub Zeewolde zal in de week van 9 juli worden aangepast en vanaf dan meerdere afslagplaatsen kennen. Er komt dus een verschil tussen de 1e 9 holes en de 2e 9 holes op de Jol.

Voor een deel is dit gerealiseerd om gebruikt maken van andere tees; voor een deel ook door op de grotere tees 2 afslagplaatsen te creƫren. Hierdoor wordt de Jol nog afwisselender en spannender.

Voor deze nieuwe situatie zijn de scorekaarten, tabellen en de teeborden aangepast. Omdat de dames en de heren van de zelfde tee afslaan, maar er nu wel een onderscheid gemaakt moest worden tussen tee 1-9 en tee 10-18, maken we gebruik van nieuwe teekleuren/markers.

Hole 1-9 speelt vanaf de zwarte markers, hole 10-18 speelt vanaf de groene markers.

Wij wensen u veel speelplezier op deze vernieuwde Jol.