Met pijn in ons hart, moeten we u meedelen dat de geplande maandagavond-wedstrijd van 8 mei niet door gaat.

Onze seizoensopening rondom het thema ‘Welcome Back / Back to School’ zou in combinatie met de gelijktijdige ALV onvoldoende tot haar recht komen (nl. geen prijsuitreiking en horeca bij het startershuisje). In analogie met het thema; laten we het erop houden dat de ‘schoolroosters’ van de verschillende klassen onvoldoende op elkaar waren afgestemd. Daarom heeft de 9-holes commissie (op aanwijzing van de rector) helaas besloten de wedstrijd te moeten annuleren.

Maar, ….dat geeft u de kans om nog een weekje langer met uw eigen golfvriendjes en -vriendinnetjes te oefenen voordat het echte werk daadwerkelijk op 15 mei begint. Mocht u op 15 mei aan de verplaatste seizoensopening van de Maandagavond-wedstrijdenreeks mee willen meedoen (en verzekerd willen zijn van een plekje op de startlijst), dan zult u zich opnieuw moeten inschrijven. Wees er snel bij, want het is ons duidelijk geworden dat de animo voor de maandagavond 9-holes-westrijd bijzonder groot is.

Met sportieve groet,
De 9-holes commissie