Maandagavond wedstrijden gaan van start!!

By 9 juni 2020 juni 10th, 2020 9-holes Commissie, Nieuws Leden

Wij – de 9 holes maandagavond commissie – zijn de 1e commissie die weer mag beginnen met de wekelijkse wedstrijden! We zijn natuurlijk superblij dat we jullie eindelijk weer kunnen zien.

We maken er een gezellige wedstrijd van. Waarbij ons doel vooral is om jullie met golfers te laten kennismaken waar je nooit of zelden mee speelt. Dus nieuwe leden: Schrijf je vooral in!!

Er zijn een aantal “corona”spelregels waar we ons aan moeten houden en daarom zijn de wedstrijden voorlopig iets anders dan jullie van ons gewend zijn.

De belangrijkste punten zijn:

1. We hebben geen wedstrijdtafel. Jullie kunnen bij aankomst op GCZ ( max 15 minuten vóór starttijd) direct naar Tee 1 van de wedstrijdlus lopen. Ons gebruikelijke “snoep”voor onderweg kan niet meegegeven worden.

2. We starten op slechts 1 lus.

3. Er kunnen ( tot 1 juli) maximaal 30 personen mee doen/inschrijven.

4. Inloop is niet mogelijk!

5. We starten vanaf ongeveer 17.45 uur.

6. Registratieleden en Jol leden dienen bij de caddiemaster te pinnen.

7. Voor GCZ leden zijn er voorlopig geen kosten verbonden aan de wedstrijd.

8. De wedstrijd is Qualifying. Scorekaarten zijn echter niet mogelijk. Scores dienen digitaal op telefoon te worden ingevuld. Scores mogen niet op de terminals in de hal worden ingevuld. De uitslag is terug te vinden op de website.

9. Er volgt na afloop geen prijsuitreiking. Er zijn geen prijzen.

10. De Horeca is geopend tot 21.30 uur.

De inschrijving staat vanaf vandaag open dus boek snel! Vol is vol.

Tot maandag!

De 9 holes commissie