Succesvolle 1e maandagavond wedstrijd

Wat was het een feestje gisteravond op de Aak!

Alle deelnemers waren net als andere jaren ontzettend enthousiast. Het weer was perfect, iedereen kwam precies op tijd aan lopen en men was verrast door de feestelijke versiering. Ja tenslotte mochten wij de spits afbijten met de wedstrijden dit jaar en dat moest gevierd worden!

Het is echt even wennen, elkaar geen hand geven, geen score kaarten mee, op 1,5 meter afstand blijven, geen uitslag op het terras en geen prijsuitreiking. Na afloop was het gelukkig weer als van ouds. Een vol terras met hele enthousiaste deelnemers, gezellig aan het na kletsen met een drankje en een hapje.

We hebben natuurlijk wel winnaars: 1e is geworden Jan Poorterman met 22 punten (met een birdie op Aak 8) , 2e is geworden Marcel Goes met 20 punten en Ben Walet is 3e geworden ook met 20 punten maar de laatste 6 holes één puntje minder. Gefeliciteerd!

In korte tijd was de wedstrijd volgeboekt. We konden maximaal 30 personen mee laten doen en daardoor hebben we er een aantal moeten teleurstellen. Dat is in “normale” tijden nog nooit gebeurd. We vinden altijd wel een oplossing voor de wachtlijst, maar nu wilden we ons echt aan 30 deelnemers houden. Volgende week staan er zelfs al 12 personen op de wachtlijst. In juli gaan we – zoals het er nu naar uit ziet – weer volledig van start. We starten dan op 2 lussen en dat betekent dat we rond de 50 personen kunnen verwelkomen.

We kijken al weer uit naar de volgende wedstrijd!

de 9 holes commissie