Maandagavond 9-holes wedstrijden
– Seizoensopening

Herkent u ook die kriebels die je vroeger richting het einde van de grote schoolvakantie bekropen? De spanning van wie er in de nieuwe klas zitten, of de juf/meester wel aardig is, en naast wie je komt te zitten?

Nu de eerste 9-holes-wedstrijd van het seizoen 2023 dichterbij komtgieren diezelfde kriebels ook door de lijven van de commissieleden.

We hebben te maken met het ‘back-to-school’ ook wel bekend als het ‘welcome back’-virus. Bij de 9-holes-commissie leden tollen de volgende gedachtenkronkels door ons hoofd: komen er veel nieuwe spelers; wordt het weer mooi weer en brengt iedereen weer hetzelfde enthousiasme met zich mee als vorig jaar.

Daarmee hebben we direct het thema voor onze eerste wedstrijd te pakken:

WELCOME BACK.

Vanaf 8 mei 2023organiseert de 9-holes-commissie wekelijks een maandagavondwedstrijd die openstaat voor alle leden. Grote baan, Jol & Twilight-leden kruisen vanaf 18:00 uur de golfstokken; waarna tevreden en voldaan, onder het genot van een drankje, in laatste zonnestralen op het terras de prijsuitreiking volgt.

Op de eerste wedstrijdavond, zorgt de commissie voor een passende entourage om het thema tot leven te brengen. Wilt u er bij zijn, dan hoeft u zich alleen maar in te schrijven via m.egolf4u.nlen een goed gevulde boterhammen trommel voor onderweg mee te nemen (bammetjes, tomaatjes, plakje ontbijtkoek of een Liga).

We zien u graag 8 mei of tijdens één van de andere 17 wedstrijden.