Businessclub

Bedrijven werkzaam in (of toeleverend aan) de sector Travel, Transport en Logistiek en met name Lelystad Airport bieden wij een unieke ontmoetingsplaats op de mooiste Golfbaan van Flevoland op slechts 35 minuten van Amsterdam.
Onze focus op Travel, Transport & Logistiek betekent dat we voor u relevante onderwerpen aan bod laten komen in de door ons georganiseerde rondetafelgesprekken. Daarnaast kunnen wij bogen op het uitgebreide netwerk en de sector- kennis van Alexander Sakkers, voormalig voorzitter van Transport & Logistiek Nederland en huidig voorzitter van onze Golfclub.

Voor uw klanten en medewerkers betekent Golf een unieke ontspanning en een fysieke inspanning op maat. Het sluit naadloos aan op de actuele trend om werkenden in beweging te krijgen (“zitten is het nieuwe roken”). Golf past bij iedereen, ongeacht de fysieke situatie.
Welke relatie zou een aanbod afwijzen om 9 of 18 holes te spelen in de vrijwel volledig stille maar zeer fraaie omgeving van Golfclub Zeewolde? En om achteraf met u na te praten op het zeer fraai gelegen terras, uitkijkend over een volledig door de mens aangelegd park op 4 meter onder zeeniveau?
Mocht uw interesse zijn gewekt, dan nodigen wij u graag uit om 9 holes te komen spelen ter kennismaking.

Mogelijk dat dit de komende maand ergens aan het einde van de middag/het begin van de avond of in het weekend te plannen valt? Stuur dan een mail naar businessclub@golfclub-zeewolde.nl of bel even met Menno Robert, voorzitter Businessclub Zeewolde.

Nieuws Businessclub

Businessclub Commissie
6 januari 2019

Zakelijk lidmaatschap, ook voor Ondernemers