Businessclub

Voor uw klanten en medewerkers betekent Golf een unieke ontspanning en een fysieke inspanning op maat. Het sluit naadloos aan op de actuele trend om werkenden in beweging te krijgen (“zitten is het nieuwe roken”). Golf past bij iedereen, ongeacht de fysieke situatie.
Welke relatie zou een aanbod afwijzen om 9 of 18 holes te spelen in de vrijwel volledig stille maar zeer fraaie omgeving van Golfclub Zeewolde? En om achteraf met u na te praten op het zeer fraai gelegen terras, uitkijkend over een volledig door de mens aangelegd park op 4 meter onder zeeniveau?
Mocht uw interesse zijn gewekt, dan nodigen wij u graag uit om 9 holes te komen spelen ter kennismaking.

Mogelijk dat dit de komende maand ergens aan het einde van de middag/het begin van de avond of in het weekend te plannen valt? Stuur dan een mail naar businessclub@golfclub-zeewolde.nl of neem contact op met Bart Beekmans, manager van Golfclub Zeewolde (036 522 5831).

Nieuws Businessclub

Business partners