Dames Lustrumwedstrijd en Modeshow

By 25 september 2019 september 29th, 2019 Damescommissie

Dinsdag 24 september was het een drukte van belang op de Damesdag. Meer dan 60 dames speelden op deze dag een 9 holes wedstrijd, één op de Aak en één op de Pluut. Na de wedstrijden werden in een aangepaste birdieroom de prijzen van de maand september uitgereikt en natuurlijk de dagprijzen van de Lustrum sluitingswedstrijd.

Op de foto de gelukkige winnaars van de 9 holes, Mieke Godschalk (midden op foto) won met 21 punten op de Aak en naast haar Carla Signer, die met 18 punten won op de Pluut. Alle uitslagen staan op de website. De lustrum prijzen werden mede uitgereikt door ons bestuurslid Harry Versteeg – ja, de enige man op de foto. Wij bedanken Bestuur en Lustrumcommissie hartelijk voor de vele prijzen.

Na de heerlijke lunch, een lekker broodje zalm en het bekende wijntje, kregen we een kopje koffie…. de koffie werd ons aangeboden door het Bestuur omdat de dames door andere activiteiten op de baan geen 18 maar 9 holes konden spelen… Het smaakte ons allen goed en…. wij wachtten in spanning op de show, want de birdieroom was omgetoverd tot een echte setting met rode loper.

De Modeshow werd georganiseerd door Femm Mode en Meer, ons lid Petra Glandorf, uit Amersfoort en door de Golfshop van Peter en Marie José.  De meelopende dames en heren hebben vele uren moeten oefenen om op een charmante manier de kleding te showen. En dat ging hen goed af. Het was geweldig om te zien hoe Ans, Margot, Yvonne, Marleen, Ineke en Elly als echte professionals over de loper liepen. Ook Ed en Klaas toonden vol trots hun stoere kleding uit de golfshop. Chapeau.

De crew en models van de modeshow – met rechts Marie Jose en daarnaast Petra Glandorf van Femm. Yvonne had samen met Maj-Britt de wedstrijdleiding. Yvonne staat hier al in haar prachtige showkleding.

Na de show was er een loterij…. we waren allen voorzien van nummers bij ons bordje…. De winnares van Femm kreeg een mooi lang vest én van de shop was er een goodiebag…. en de winnaars… links op foto Hélène Braat met prachtig groen vest en rechts Joke Leever met haar goodiebag.

Met de gezamenlijke inspanningen van de Evenementencommissie, de Damescommissie, Petra Glandorf en haar team, Peter en Marie José van Wijk, Theo van de Elst en zijn crew en alle anderen die misschien vergeten zijn…  kunnen we terugkijken op een geslaagde dag.

Meer weten over de Damescommissie – klik hier DAMESCOMMISSIE