Dinsdag Dames Prijsuitreikingswedstrijd

By 31 juli 2019 Damescommissie

Op dinsdag 30 juli zijn de prijzen van de maand juli uitgereikt. De wedstrijd was dit keer gewoon stableford, die meetelt voor het klassement. De funwedstrijd van de maand was al gespeeld bij de Handicartwedstrijd op 16 juli.

Met een heerlijk zonnetje en een klein briesje gingen de dames de baan in. Wedstrijdleider Nicole Goris met assistente Carla Signer verrasten de dames bij de turn met een fruitspiesje.  Na afloop was de prijsuitreiking – dit keer onder het genot van een drankje en een lekker hapje.

Uitslag van vandaag:

1e prijs met 39 punten Patricia Oudshoorn – zij staat achteraan – nog net zichtbaar – met enveloppe en balletje

2e prijs met 37 punten Heleen Speelman  – 3e van rechts in donkere polo

3e prijs met 36 punten Riet Porskamp – 4e van links – Riet sloeg ook de neary op Aak 8.

Neary op Pluut 5 was voor Karin Rigter.

Dorès van Daal – 2e van rechts- ontving de fles wijn met lustrumbal omdat zij 35e was geworden.

Op de foto:  De enthousiaste winnaars van de maand juli!!   Gefeliciteerd!!  Voor uitslagen kijk op de website.

KLASSEMENT:  ga op de website naar Wedstrijden. Bij klassement zie je de stand bij Lady of the Year en Dames Birdiequeen.

Meer informatie over de activiteiten van de Dames: klik hier DAMESCOMMISSIE