Dinsdag Dames Prijsuitreikingswedstrijd

Op dinsdag 28 mei zijn bij de Dames de prijzen van de maand mei uitgereikt. Onder wisselende weersomstandigheden van droog, regen tot zonneschijn speelden de dames een 18 holes stableford wedstrijd met 9 Hidden Holes.  Ná de lunch werden er door de wedstrijdleiders Patricia Oudshoorn en Els Reuvers door middel van lootjes negen cijfers getrokken, die betrekking hadden op de 9 Hidden Holes.

Winnares van de 9 Hidden holes – met 22 punten is Genia van der Reijden.  2e  met 20 punten is Carla Wijnand en 3e met 19 punten Izka Rombout.  Ook Marielle Schoots en Anja Rijpkema scoorden 19 punten met de gekozen holes, maar door loting werd de kaart van Izka getrokken.

Op de foto de gelukkige winnaars van de Hidden Holes én van de winnaars van de diverse wedstrijden van de maand mei.

Op dinsdag 4 juni spelen we weer 18 holes stableford met als extra een 9 holes wedstrijd.

En heeft u zich al ingeschreven voor de Vriendinnendag op dinsdag 25 juni ?

KLIK HIER VOOR WEDSTRIJDKALENDER

Meer informatie over de Damescommissie klik hier:  DAMESCOMMISSIE