Lady of the Year 2020

Marion Waaijer is de winnares van het klassement geworden en daarmee Lady of the Year 2020.

Ondanks het lastige jaar met Corona en alle daarbij behorende maatregelen is het Marion Waaijer – pas dit jaar lid – gelukt om het klassement van de dames te winnen. Zij scoorde 181 punten. Henriëtte Meloen is 2e geworden met 176 punten en Yvonne thoe Schwartzenberg 3e met 170 punten.

BIRDIEQUEEN 2020

Henriëtte Meloen is de Birdiequeen geworden. Op de laatste wedstrijd voor het klassement (13 oktober) versloeg zij met een chip in Joke Hehenkamp met één birdie meer. Totaal sloeg Henrïette er 7 in de wedstrijden die meetelden voor het klassement.

Marion en Henriëtte van harte gefeliciteerd met jullie prijzen. Wij hopen jullie in het voorjaar 2021 nog uitgebreid en met alle dames erbij in het zonnetje te kunnen zetten.

Wil jij weten op welke plaats je geëindigd bent, kijk bij wedstrijden/klassement   : KLIK HIER

SLUITINGSWEDSTRIJD 20 OKTOBER

We hebben het zomerseizoen afgesloten met een 3 bal scramble, start op 2 lussen, geen lunch, geen turnhap, maar wel een verrassing door de baan.

Marianne (links) en Els (rechts op foto) gingen voorzien van warme chocomelk, scheutje rum, toefje slagroom en een heerlijk krentenbol van Marian de Graaf de baan in om de dames te verwarmen. En wat hadden de dames er zin in… na deze lekkernij werden er zelfs nog meer parren geslagen…

De 1e plaats met 67 slagen netto werd het team van Joke Leever, Linne van Aartsen en Diana Steenbeek. Gefeliciteerd!!! Alle andere uitslagen staan op de website.

Omdat er géén lunch met feestelijke prijsuitreikingen was en de dames ook geen afscheid konden nemen van de vertrekkende commissieleden, had de commissie bedacht dat elke deelnemer aan de Sluitingswedstrijd een balletje zou meenemen – als verrassing – voor de drie vertrekkende commissieleden. Wat een super leuk idee!

Els Reuvers (midden op foto) Nicole Goris (rechts)  en Marianne Gosselink gaan de commissie verlaten en werden ontroerd bij het zien van zoveel balletjes …. ingepakt of met een persoonlijk woordje. Ieder een eigen tasje… We zijn er super blij mee! Zoveel aandacht! Alle dames heel hartelijk bedankt!

In klein gezelschap kregen we nog prachtige bloemen en “in een hoekje” hebben we paar foto’s kunnen nemen

Met ingang van 2021 komen Marja Butterlin en Bernie Janssen de commissie versterken. Wij wensen hen heel veel succes en vooral veel plezier in de Damescommissie.

SNEEUWWITJE

DINSDAG 27 oktober starten we met Sneeuwwitje

GEEN INLOOP

Inschrijven op de website. Voor de 18 holes hebben we nu ruimte voor 36 dames. Voor de 9 holes voor 24 dames. Als de 18 holes vol is, kun je je wellicht inschrijven bij de 9 holes en zelf bij de caddiemaster er nog 9 bij boeken. Je hebt dan in ieder geval starttijd en hoef je niet in “de kou” te wachten.

Inschrijven en ook uitschrijven tot zondag 18.00 uur. Let daar goed op, want het scheelt ons veel gepuzzel als jullie je hier aan houden. Voorkeur opgeven mag. Maandag staan de startlijsten op de website. Op dinsdag pakken jullie zelf je kaart. Eén van ons is wel aanwezig, maar er wordt NIET door ons gestart. Startlijst hangt op het publicatiebord.

Sneeuwwitje is geen wedstrijd – geen inschrijfgeld, geen invoer van scores en ook geen prijzen.

In voorjaar maakt de Damescommissie bekend wie Sneeuwwitje 2021 wordt.

We wensen jullie ook komende winterperiode veel golfplezier.

INSCHRIJVEN :  Klik hier voor WEDSTRIJDEN

Algemene informatie over de Damescommissie:    KLIK HIER