De wedstrijdtafel

Verslag van de Golf-Bridge op zondag 15 december 2019

De derde Golf-Bridge van dit na jaar werd gespeeld in een gezellige kerst ambiance. Halverwege werd gepauzeerd voor de lunch. We werden ditmaal door Theo getrakteerd op een wildragout.

36 paren streden om de eer. Die eer in de rode lijn kwam toe aan twee commissieleden

Met 64,22 % lieten zij het hele veld achter zich. Als eerste in de groene lijn waren de heren Jan van Vessem en Frits Geubel met 61.03 %.

Voor de winnaars en degenen die het dichtst bij 60, 55, 50, 45, 40% waren er prijzen.

De mooie prijzen die weer waren verzorgd door Francis Tolsma en uitgereikt door Sjoerd Tolsma in diens eigen, onnavolgbare stijl.

De wedstrijdcommissie, Rein Jansen, Aldert van Zadelhoff, Francis Tolsma en de man die altijd zorgt dat de kaarten geschud zijn, Cees van Burik, werden bedankt en in het zonnetje gezet

Na de prijsuitreiking werd er nog gezellig na geborreld en door het vlotte verloop kon iedereen toch weer tijdig naar huis.

Namens de Golf-Bridge commissie,

Rein Jansen