Golfarrangement bij Golfclub Zeewolde

Zoals u wellicht al weet is er regelmatig een golfarrangement beschikbaar bij Golfclub Zeewolde. Golf is een sport die het hele jaar door gespeeld kan worden en om ieder seizoen heerlijk in de juiste sfeer te komen zijn er het hele jaar door verschillende golfarrangementen. Zo’n arrangement kan bestaan uit een golfronde van 9 of 18 holes in combinatie met een heerlijke maaltijd of een andere activiteit in de omgeving van het clubhuis. 

 

 

Arrangement 18 holes à € 81,50*:

  • ontvangst met koffie/thee en een lekkernij
  • greenfee 18 holes
  • bittergarnituur bij de borrel na afllop van de golfronde
  • 2-gangen diner met keuze in voor- en hoofdgerecht
  • koffie met bonbon ter afsluiting

* Voor introducés en gastspelers van de hospitalityclubs geldt een prijs van € 65,00

* Geldt van maandag t/m zondag (vrijdag-zondag geldt een toeslag van € 5,00)

 

Arrangement 9 holes à € 46,00*:

  • greenfee 9 holes
  • dagschotel
  • koffie mt bonbon ter afsluiting

* Voor introducés en gastspelers van de hospitalityclubs geldt een prijs van € 38,50

* Geldt van maandag t/m zondag (vrijdag-zondag geldt een toeslag van € 5,00)

Voor wie is een golfarrangement bedoeld?

Bent u een golf liefhebber en wilt u naast een heerlijk spelletje golf ook nog genieten van een heerlijke lunch of maaltijd, of nog iets van de omgeving zien? Dan is een golfarrangement echt iets voor u! De meeste arrangementen zijn zowel voor Clubleden als gasten van Golfclub Zeewolde bedoeld tenzij dit anders vermeld staat. Dankzij de leuke arrangementen is het mogelijk om een dag door te brengen op een voor u nieuwe Golfclub en daar nieuwe mensen te leren kennen, maar het meest belangrijke is misschien toch wel het spelen in een andere omgeving.

Baaninformatie

Golfclub Zeewolde ligt 3 meter beneden NAP. Met ruim 120 hectare waar vier lussen van 9 holes zijn opgezet, tussen het grootste loofbomenbos van Nederland, kunt u heerlijk genieten van de natuur. Naast alle natuur in de vorm van bossen en groen, zijn er ook roofvogels, watervogels, reeën en vossen te zien! Ieder golfavontuur bij Golfclub Zeewolde is daarom uniek. 

Meer informatie over de holes

Wilt u weten wat andere gasten van onze baan vinden?

Op de hoogte blijven van de nieuwste golfarrangementen?

Golfclub Zeewolde is te volgen via Facebook en Instagram. Volg de pagina’s om op de hoogte te blijven van de nieuwste arrangementen en andere nieuwtjes. Ook kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief zodat u alle belangrijke informatie op uw email binnenkrijgt.