Golfbaan Gelderland en omstreken

Op zoek naar een geschikte golfbaan Gelderland en omgeving? Misschien is Golfclub Zeewolde in dat geval het overwegen waard. De ligging in de provincie Flevoland zorgt er voor dat deze golfclub voor vele fervente golfers bereikbaar is. Of je nu in Utrecht, Noord-Holland, Friesland, Overijssel of Gelderland wilt golfen, bij Golfclub Zeewolde is het mogelijk. Het is niet voor niets dat golfers uit heel Nederland deze golfclub waarderen, zoals blijkt uit de beoordelingen op Leadingcourses. Als je wilt golfen Gelderland en omstreken, of op zoek bent naar golf Harderwijk, is Golfclub Zeewolde een alternatief dat absoluut het overwegen waard is.

Golfbaan Gelderland en golfbaan Harderwijk: waarom kiezen voor deze golfbaan?

Er zijn meerdere elementen die je kunt bekijken bij het uitkiezen van een geschikte golfbaan. Zo is er de golfbaan zelf, welke bij Golfclub Zeewolde uitstekend is. Hier kun je spelen op vier lussen bestaande uit negen holes, oftewel 36 holes in totaal die variëren qua moeilijkheidsgraad. De locatie is tevens een reden waarom Golfclub Zeewolde uniek is binnen Nederland: waar voorheen de Zuiderzee zich bevond, vind je nu een uitgestrekt landschap vol groen. In totaal is de oppervlakte van de golfbaan zo’n 120 hectare, waarbij het design van de baan is opgezet door de gerenommeerdere golfbaan-architect Alan Rijks.

Golfen is natuurlijk een ontzettend leuk spel om te spelen, maar vele mensen golfen tevens graag vanwege de relaxende werking die het spelletje heeft op de mens. Dit wordt alleen maar versterkt door het groen waardoor je omgeven wordt op deze golfbaan. In dat opzicht lijkt deze golfbaan soms bijna een park, vooral omdat het omgeven wordt door mooie natuur. Wees niet verbaasd als roof- en watervogels, vossen en reeën een kijkje komen nemen bij jouw golf match! Deze mooie natuurlijke omgeving is nog een reden om te kiezen voor Golfclub Zeewolde als je op zoek bent naar een golfbaan Gelderland en omstreken.

Golfbaan Gelderland: de voordelen van de golfclub

Niet alleen de green is de moeite waard, maar ook de club zelf is een goede reden om te golfen bij Golfclub Zeewolde. Niet alleen is het heel gezellig bij ons, maar er zitten ook voordelen verbonden aan het lid worden van deze golfclub. Als lid van deze golfclub kun je namelijk wanneer je maar wilt gebruik maken van de golfbaan. De openingstijden zijn altijd gunstig, maar let wel op het seizoen: tijdens de herfst- en wintermaanden is de golfclub minder lang open dan tijdens de lente en de zomer.

Maar ook als je geen lid wilt worden heb je genoeg mogelijkheden bij deze golfbaan voor golfers uit Gelderland. Lees hieronder meer over de mogelijkheden bij Golfclub Zeewolde voor niet-leden uit Gelderland, Harderwijk en omstreken:

• Greenfee: deze fee kun je betalen als lid van de NGF of wanneer je gast dan wel introductiespeler bent. Dit levert je een mooie korting op.
• Hospitality Chain: Golfclub Zeewolde maakt deel uit van een Hospitality Chain, wat betekent dat je tegen een lager tarief hier kunt golfen wanneer je deel uitmaakt van één van de andere verenigingen die tot deze Hospitality Chain behoren. De volgende golfclubs behoren tot deze Hospitality Chain (naast Zeewolde): Anderstein, Drentsche Golf & Country Club, Princenbosch, Almeerderhout, Heelsum, Haarlemmermeersche Golfclub en De Batouwe.
• Golflessen: tevens is het mogelijk om golflessen te volgen bij Golfclub Zeewolde als je geïnteresseerd bent in golf en uit Gelderland, Harderwijk of omstreken komt.
• Golfarrangementen: tot slot biedt Golfclub Zeewolde diverse golfarrangementen aan, zodat er voor ieder wat wils is.

Kortom, genoeg redenen om eens een keer te komen golfen bij Golfclub Zeewolde als je wilt golfen Gelderland en omgeving. Ook golfers uit Harderwijk zullen veel plezier beleven op de greens van deze golfclub.