Golfbaan Gelderland en omgeving

Golfbaan GelderlandGolfbaan Gelderland. Ben je op zoek naar een leuke Golfbaan in de buurt van Gelderland, dan is Golfclub Zeewolde zeker een aanrader. Zeewolde ligt in Flevoland en Flevoland ligt tegen de provincies Noord-Holland, Utrecht, Gelderland, Overijssel en zelfs tegen Friesland aan. Flevoland wordt ook wel het centrum van Nederland genoemd, omdat het in het midden van Nederland ligt. Golfclub Zeewolde heeft maar liefst vier lussen van 9 holes, die allemaal goed onderhouden zijn. In de mooie omgeving vol bossen die vol zitten met vogels, herten, vossen en andere bijzondere dieren, is elke golfervaring uniek!

Golfclub Zeewolde

U bent op zoek naar Golfbaan Gelderland en omstreken voor een gezellig dagje golf. Golfclub Zeewolde is uniek in haar soort door de ligging die van origine 3 meter onder het NAP ligt. Wist u dat Golfclub Zeewolde behoort tot de 50 beste golfbanen van Nederland? Golfclub Zeewolde is in 1984 opgericht en sindsdien een fenomeen in Zeewolde en omstreken. Wilt u zelf een beoordeling geven over onze Golfclub? Dat kan hier.

Welke mogelijkheden zijn er?

Golfclub Zeewolde heeft vier lussen met negen holes. De lussen heten Aak, Botter, Pluut en Jol. Deze vier lussen zijn verdeeld over een terrein van 120 hectare! De omgeving bestaat uit het grootste loofbomenbos van Nederland. Voor meer informatie over de baan kunt u hier terecht.

Ook zijn er regelmatig leuke arrangementen samengesteld, die kunnen bestaan uit een leuke dag golf in combinatie met een heerlijke maaltijd. Maar ook een dagje golf in combinatie met een activiteit in de omgeving van Zeewolde.

Halverwege de dag, of na het uitlopen van de holes nog even een hapje of drankje doen? In het clubhuis bent u van harte welkom om een lekker hapje en drankje te nuttigen.

Hospitality Chain

Tot slot is Golfclub Zeewolde onderdeel van een Hospitality Chain. Dit houdt in dat er een overeenkomst is afgesloten met andere verenigingen, hierdoor kan er tegen een gereduceerd tarief op elkaars banen gespeeld kan worden. De Golfclubs die zijn aangesloten bij deze Hospitality Chain zijn: Golfclub Zeewolde, Golfclub Anderstein, Drentsche Golf & Country Club, Golfclub Princenbosch, Golfclub Almeerderhout, Golfclub Heelsum, Haarlemmermeersche Golfclub en De Batouwe.
Bekijk de gereduceerde tarieven op deze pagina.