Golfbaan Noord Holland

Golfbaan Noord Holland. Er zijn in Noord Holland ongeveer 40 prachtige golfbanen waar u heerlijk kunt golven. In de omgeving zijn ook nog verschillende unieke golfbanen.Ten oosten van Noord Holland ligt Flevoland op een steenworp afstand. In Flevoland is Golfclub Zeewolde gevestigd, een Golfclub die sinds 1984 bestaat. Het unieke aan deze golfbaan is dat deze drie meter onder NAP ligt! Als er geen dijken waren, zou u in feite onder water staan. Daarnaast ligt deze Golfbaan midden in het grootste loofbomenbos van Nederland.

De opties bij Golfclub Zeewolde

Dankzij de 120 hectare grond waarop de golfbanen zijn gebouwd, zijn er maar liefst vier lussen van 9 holes. De lussen hebben allemaal een eigen naam, namelijk: Aak, Botter, Pluut en Jol. Voor meer informatie over het Baan overzicht kunt u hier terecht.

Lijkt het u leuk om golf te spelen bij Golfclub Zeewolde, dan kunt hier reserveren. Indien u nog meer informatie wilt hebben over de tarieven, bekijk dan deze pagina.

Hospitality Chain Golfbaan Noord Holland

Golfclub Zeewolde maakt onderdeel uit van een Hospitality Chain met verschillende Golfbanen in Nederland. De Haarlemmermeersche Golfclub is de deelnemende golfbaan in Noord Holland. Andere deelnemende golfclubs zitten in de provincies Flevoland, Utrecht, Brabant en Gelderland. De Hospitality Chain biedt mogelijkheden om golf te combineren met een dagje uit, of om golf te spelen in een andere omgeving.

Arrangementen

Ieder seizoen heeft Golfclub Zeewolde weer leuke arrangementen waardoor je heerlijk kunt genieten van golfen in combinatie met een heerlijke maaltijd. Ook zullen er regelmatig leuke arrangementen worden samengesteld met andere activiteiten in de omgeving van Zeewolde.

Laat weten wat u van Golfclub Zeewolde vindt!

Golfclub Zeewolde doet er alles aan om de golfbaan er zo goed mogelijk bij te laten liggen en het u zo goed mogelijk naar uw zin te maken. Daarom nodigen wij u graag uit om uw mening te geven over de verschillende golfbanen, zodat ook andere golf liefhebbers kunnen zien wat zij kunnen verwachten van onze golfclub. U kunt hier uw beoordeling achterlaten.