Golfbaan Noord Holland en omstreken

Op zoek naar een goede golfbaan Noord Holland? In de nabij gelegen provincie Flevoland vind je een uitstekend alternatief voor golfen Noord Holland: Golfclub Zeewolde. Deze golfclub biedt vele voordelen voor golfers, zowel voor leden als niet-leden. Vooral is het fijn dat deze golfclub vanuit vele provincies te bereiken is dankzij de centrale ligging. Zowel voor golfers uit Noord Holland, Utrecht, Gelderland, Overijssel als Friesland is deze golfclub prima te bereiken. Niet voor niets maken vele golfers graag de trip naar Golfclub Zeewolde, onder meer omdat deze golfclub en golfbaan enorm gewaardeerd wordt door de golfers die er spelen (zoals te zien is aan de beoordelingen op Leadingcourses). Lees hieronder meer over de voordelen en de mogelijkheden die Golfclub Zeewolde je te bieden heeft als je op zoek bent naar een geschikte golfbaan Noord Holland en omstreken.

Golfbaan Noord Holland: Golfclub Zeewolde heeft een unieke golfbaan

Golfers verwachten eigenlijk maar twee dingen van een golfbaan: er moeten genoeg holes zijn die een leuke uitdaging vormen en de omgeving dient mooi en pittoresk te zijn. Golfclub Zeewolde voldoet aan beide voorwaarden. In totaal zijn er vier lussen te vinden op deze golfbaan: Aak, Botter, Pluut en Jol. In totaal bestrijken deze lussen zo’n 120 hectare grond. Per lus vind je negen holes, dus in totaal kun 36 holes spelen. Deze variëren allen qua moeilijkheid en uitdaging, dus er is voor ieder wat wils.

Daarnaast is de ligging één van de redenen waarom Golfclub Zeewolde een geliefde golfbaan Noord Holland en omstreken. Waar vroeger de Zuiderzee zich bevond, ligt nu het uitgestrekte landschap van deze golfbaan. Hierdoor is deze vlakte uniek en groots. Daarnaast wordt het omgeven door één van de mooiste stukjes natuur van Nederland. De variatie qua flora en fauna is enorm, wat deze golfclub een bijna parkachtig karakter geeft. Sta er ook niet versteld als bijvoorbeeld een ree of een vos weleens meekijkt naar jouw potje golf. Dit soort unieke momenten beleef je op de golfbaan van Golfclub Zeewolde. Het is daarom een populaire golfbaan Noord Holland en andere omliggende provincies van Flevoland.

Golfbaan Noord Holland: voordelen voor zowel leden als niet-leden

Golfclub Zeewolde is een goede golfbaan Noord Holland en andere omliggende provincies rondom Flevoland vanwege de vele voordelen die komen kijken voor zowel leden als niet-leden. Het grootste voordeel voor leden van deze golfclub is dat je wanneer je maar wilt gebruik kunt maken van de greens. Ideaal, want op elk moment van de dag kun je besluiten om eventjes een potje te golfen. Let echter wel op de openingstijden: zeker in de herfst en de winter sluit de golfclub iets eerder in verband met de donkere avonden. Als lid, maar ook als niet lid, is het trouwens aan te raden om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Golfclub Zeewolde, want hierin vind je altijd mooie acties en aanbiedingen.

Ben je geen lid van Golfclub Zeewolde? Geen probleem, ook als niet-lid heb je vele mogelijkheden om hier te spelen:

• Greenfee: voor NGF-leden, gast- en introductiespelers geldt een voordeliger tarief, ook wel bekend als de Greenfee.
• Hospitality Chain: Golfclub Zeewolde maakt samen met andere golfclubs zoals Anderstein, Drentsche Golf & Country Club, Princenbosch, Almeerderhout, Heelsum, Haarlemmermeersche Golfclub en De Batouwe deel uit van een Hospitality Chain. Dit houdt dat je voor een voordeliger tarief bij Golfclub Zeewolde kunt spelen als je lid bent van één van deze andere golfclubs.
• Tevens is het mogelijk om golflessen te volgen bij deze golfclub, ook als je wilt golfen en uit Noord Holland komt.
• Tot slot vind je op de website van Golfclub Zeewolde uiteenlopende arrangementen voor golfers, zodat er voor iedereen mogelijkheden zijn om te golfen bij ons.