Golfbaan Utrecht

Golfclub Zeewolde beschikt over één van de mooiste banen in de provincie Flevoland. Golfclub Zeewolde krijgt op Leadingcourses een gemiddelde beoordeling van 7,8. Hiermee behoord Golfclub Zeewolde tot de top 50 van de Nederlandse golfbanen. 

De ligging van Golfclub Zeewolde maakt de baan goed bereikbaar vanuit de omliggende als Utrecht, Noord-Holland, Gelderland en Overijssel. Zo is de reistijd naar de club ca. 40 minuten vanuit de stad Utrecht. 

Over de golfbaan

Waar vroeger de Zuiderzee was ligt nu de prachtige golfbaan van Golfclub Zeewolde. De baan ligt daardoor op ongeveer 3 meter beneden NAP. De baan bestrijkt een totale oppervlakte van 120 hectare, hierdoor is de baan ruim van opzet. De baan van Golfclub Zeewolde telt een viertal lussen van in totaal 36 holes. De baan is ontworpen door de bekende golfbaan-architect Alan Rijks. 

De baan heeft een parkachtig karakter en ligt midden in de natuur. Hierdoor is er een grote verscheidenheid aan flora en fauna. Roofvogels, watervogels, reeën en vossen laten zich regelmatig zien in de omgeving van de baan. 

Over de golfclub

Golflcub Zeewolde telt 1250 leden en is daarmee één van de grootste clubs in Flevoland. Leden van de vereniging Golfclub Zeewolde kunnen ongelimiteerd gebruik maken van de baan. Geen lid van de vereniging maar wilt u toch komen golfen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om op onze baan te komen spelen:

  • Greenfee voor NGF-leden, gast- en introductiespelers 
  • Hospitality Chain
  • Golflessen
  • Diverse golfarrangementen

Graag nodigen wij u uit om via één van de bovenstaande mogelijkheden kennis te maken met onze golfbaan. Zo nu en dan hebben wij interessante acties en arrangementen. Om op de hoogte te blijven van deze acties kunt u zich via het onderstaande formulier inschrijven voor onze nieuwsbrief.