Winterlessen

Aanmelden t.a.v. uw professional
professionals@golfclub-zeewolde.nl

Golflessen

Naast de diverse cursussen van de Golf Academy, kunt u ook afzonderlijke lessen boeken bij een van onze golfprofessionals. Dat kan individueel, maar ook met meerdere personen.
Voor het boeken van deze lessen kunt u contact opnemen met de golfprofessionals: professionals@golfclub-zeewolde.nl. U kunt ook rechtstreeks lessen boeken bij de betreffende golfprofessional via de webpagina Professionals.

Tarievenlijst van privé-golflessen:

Lesduur Kosten
25 minuten voor 1 of 2 personen €32,50
50 minuten voor 1 tot 4 personen €65,00
50 minuten voor 5 of meer €75,00

Bij het afnemen van een  5-lessenpakket ontvangt u een korting van 10% op de totaalprijs en bij het afnemen van een 10-lessenpakket ontvangt u zelfs een korting van 15% op de totaalprijs.

Cursussen

De Golf Academy van Golfclub Zeewolde biedt voor alle speelsterktes een uitgebreid programma aan cursussen en lessen. Hieronder een overzicht van de geboden cursussen, met uitgebreide informatie over inhoud, data en prijzen.

Heeft u interesse of aanvullende vragen, neem dan contact op met een van de golfprofessionals of mail naar:
professionals@golfclub-zeewolde.nl