Seizoenskorting

Golflessen

Cursussen

Winter lespakket

Wil jij deze winter met jouw golfspel aan de slag? Mail dan naar:

professionals@golfclub-zeewolde.nl

Themalessen 2022

Vanaf 20 april worden er iedere 2 weken nieuwe thema lessen onder leiding van ons pro team gegeven. Van Intuitief Putten, Ver en Hoog met de Driver en een trainingsronde op de Jol….  Een themales kost slechts € 20,- en vol is vol!

Thema lessen 2022

• afzeggen tot 48 uur voor aanvang van de les

Golfvervolg

Heeft u inmiddels baanpermissie, of heeft u de Golfstart-cursus afgerond?

Dan bieden de professionals een ideaal vervolgpakket aan dat toewerkt naar een clubhandicap (54)

Eerstvolgende cursus start op zondag 8 januari 13.00 uur en zal 6 weken achter elkaar plaatsvinden.

Kosten voor deze cursus zijn € 100.- per persoon excl. regelexamen kosten van € 15.-

Voor data en inschrijven mail naar: professionals@golfclub-zeewolde.nl

Golflessen

Naast de diverse cursussen van de Golf Academy, kunt u ook afzonderlijke lessen boeken bij een van onze golfprofessionals. Dat kan individueel, maar ook met meerdere personen.
Voor het boeken van deze lessen kunt u contact opnemen met de golfprofessionals: professionals@golfclub-zeewolde.nl. U kunt ook rechtstreeks lessen boeken bij de betreffende golfprofessional via de webpagina Professionals.

Tarievenlijst van privé-golflessen:

Lesduur Kosten