Baanrecord Aak-Botter op de Herenmiddag

By 6 juni 2019 juni 12th, 2019 Herencommissie

Woensdag 5 juni heeft Erik van Dam tijdens de Herenmiddag een nieuw baanrecord gelopen van 67 slagen op de lussen Aak-Botter (witte tees). Hij behaalde mee deze score het respectabele aantal Stablefordpunten van 48 en verlaagde daarmee zijn exact handicap naar 1,5.

Ondanks dat de greens geprikt en bezand waren eerder deze week werd er met name in de lage categorie erg goed gescoord. De beste 11 spelers hadden 36 of meer Stablefordpunten.

Natuurlijk was Erik dagwinnaar in de lage categorie, tweede werd Jeroen Schuur met 40 Stb en Arjan Hiemstra derde met 39 Stb. In de hoge categorie ging de winst naar good-old Durk Jan Okma met 40 Stb gevolgd door Joop van Laar en Bertus Bolle met 35 Stb.

Al met al een zeer geslaagde middag mede door mooie prijzen van de dagsponsor Michel Looman.

Ga voor het Grand Prix Klassement 2019 naar Wedstrijden –> Klassement –> HERENmiddag Grand Prix 2019

Ga voor het Birdie klassement 2019 naar Wedstrijden –> Klassement –> HERENmiddag birdieklassement 2019

Het actuele wedstrijdschema met sponsors, baan lussen en wedstrijdleiders zie Schema-Herenmiddag-6-juni-2019 (1)