Golfstart

Ben jij een beginnende golfer of heb je altijd al willen starten met golf? Dan is Golfstart iets voor jou! In samenwerking met de initiatiefnemers van de Open Golfdagen, NGF, NVG en PGA-Holland biedt Golfclub Zeewolde de mogelijkheid om de beginnende golfer kennis te laten maken met de vereniging door middel van Golfstart.

Golfstart is een pakket van zeven lessen van 50 minuten waarin je door onze PGA gecertificeerde golfpro’s wordt begeleid op onze prachtige club. Met Golfstart krijg je als beginnende golfer intensieve en inhoudelijke begeleiding waarbij de nadruk ligt op ‘samen leren golfen’. Tijdens de laatste (baan)les wordt de NGF-golfbaanpermissie behaald en uitgegeven aan jou: de golfer. Alles wat je nodig hebt is inbegrepen. Denk hierbij aan ballen en clubs.

Wat kost Golfstart?

Voor zes lessen van 50 minuten betaal je €99,-. Deze prijs is inclusief ballen en golfclubs.

Wanneer zijn de lessen

De Golfstartcursussen vinden plaats op de volgende zondagen:

27 juni van 15.00-16.30 uur: Les 1
4 juli van 15.00-16.30 uur: Les 2
11 juli van 15.00-16.30 uur: Les 3
18 juli van 15.00-16.30 uur: Les 4
1 augustus van 15.00-16.30 uur: Les 5

Aanmelden

Aanmelden voor Golfstart bij Golfclub Zeewolde kan vanaf medio september via de site van Golfstart. Houd onze Facebook en Instagram in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!