Lora en Andy Jeugd Golfers van het Jaar

Lora Jones en Andy Boelen zijn vandaag uitgeroepen tot Jeugd Golfers van het Jaar. Tijdens de Eindejaarswedstrijd zijn zij gehuldigd door alle aanwezigen.

Lora heeft dit jaar haar handicap verlaagd van 32.2 naar 19.7. Inmiddels maakt zij deel uit van de NGF C-selectie en heeft ze meegespeeld in het Jong Oranje onder 12 jaar team. Lora heeft een fantastisch jaar achter de rug, op naar het nieuwe jaar!

Andy had een moeilijke start van het seizoen, waarin hij zijn swing volledig kwijt was. Maar heeft zich met veel geduld teruggevochten en gepiekt op het juiste moment. tijdens de Club Kampioenschappen Strokeplay maakte hij met een rondje 76 de slechte start van het seizoen weer helemaal goed. Mede dankzij die score werd hij Jeugd Strokeplay kampioen.