Skip to main content

Vrijdagavond 10 mei 2024 organiseerde de jolcommissie de funwedstrijd blind 6! Alle deelnemers startten op de teebox van jol 1 met een blinddoek om. Nou, dat ging verrassend goed, slecht en alles er tussenin.

In de vers aangelegde bloemperken kwamen heel wat ballen terecht. Inmiddels mogen we niet meer spelen uit deze gefreesde stukken grond (GUR). Dit staat in de tijdelijke plaatselijke regels, zie de website en infobord in de hal van ons clubhuis.

Na afloop genoten wij (en de muggen met ons) op het terras van een zomerse avond, drankje en bitterballen.

De 3 koplopers (Frans Lesquillier, Fiona van Rijswijk en Gerard Drost) trokken elk 1 bal. De scores van jol 4, 7 en 8 telden hierdoor niet meer mee. En zo gebeurde het dat deels een ander 3tal de wedstrijd won. Twee prijzen gingen naar nieuwe Jolleden, Yolanda Smink (derde prijs) en Gerard Drost (tweede prijs). Frans Lesquillier won met 17 punten (eerste prijs). Gefeliciteerd! Wat leuk dat er elke keer weer Jolleden meedoen waarvoor het de eerste keer is dat ze een wedstrijd spelen. We hopen dat we nog veel ‘nieuwe’ Jolleden mogen begroeten als deelnemer van een van onze wedstrijden.

Op naar de volgende jolwedstrijden, maandbeker 3 op zaterdagmiddag 25 mei en de familiewedstrijd (Fun) op vrijdagavond 7 juni. Je kunt je nu al via de wedstrijdkalender inschrijven. Met welk familielid speel jij mee op 7 juni?