Skip to main content

Het golfseizoen 2024 op de Jol is geopend op zaterdag 24 februari met onze jaarlijkse snertwedstrijd.

 

Het was tot het laatste moment spannend of de wedstrijd door kon gaan vanwege de conditie van de baan. De trolleys en handicarts moesten op de paden blijven. Dat was niet voor niks, want toen we de soeppan naar de schuilhut reden, bleef er een spoor achter in het natte gras. Sorry. 

Halverwege de wedstrijd brak de zon door. Bij de schuilhut deelden Margreet, Margie en Ellen heerlijke snert en roggebrood met spek uit. Ook dit jaar weer een goed gevulde soep met lekkere worst. Complimenten aan de koks (Cees, bedankt!)

Weer een beetje opgewarmd werd de wedstrijd vervolgd.

Het was zwaar spelen, maar desondanks was het gezellig tijdens de wedstrijd, bij de schuilhut en na de wedstrijd in het clubhuis. Daar bleek dat 2 deelnemers eindigden met 19 punten, Ronald van Buuren en Aukje Ozinga. Zij gingen beiden met een soeppakket naar huis. Gefeliciteerd!

We zijn blij dat in 2024 zoveel nieuwe leden bij de jol zijn gekomen en dat ze de weg weten te vinden bij onze jolige wedstrijden. 

 

De winnaar van de jol golf rebus puzzel uit het kolfslag winterboek is… 

Petra Glandorf. Zij had net als bijna 20 andere inzenders de 11 rebussen goed opgelost. De oplossing was … WINTERGREEN.
Petra, gefeliciteerd! Veel plezier met de 11 holes van de Crazy golf puzzel van Jan van Haasteren. 

Onze volgende wedstrijd is de eerste maandbekerwedstrijd. Deze wordt gespeeld in het paasweekend, op zaterdag 30 maart. Na de wedstrijd gaan we eieren putten! We hebben gehoord dat Sipke Oosten zijn titel van eierkoning 2023 zal verdedigen. Welkom bij deze gezellige jol-activiteiten!