Jolcommissie augustus/september

By 2 september 2019 Jolcommissie

De 4e Jol maandbeker wedstrijd is gespeeld op vrijdagavond 12 juli. Met de vakantie in het kielzog werd, met een relatief kleine groep deelnemers (16), wederom een sportief en gezellige wedstrijd gespeeld. De weergoden waren ons ook deze keer gunstig gezind. Niet iedereen had daar van tevoren vertrouwen in, omdat het de hele middag regende.De uitslag 1. Arjen Hordijk met 21 pnt; 2. Egbert Jansen met 20 pnt en 3. Jacques de Jong met 19 punten. Vier spelers eindigden met een einduitslag van 19 punten waarna, gelukkig voor de wedstrijdcommissie, onze trouwe computer de ‘echte’ winnaar naar voren schoof!!Deze keer 2 birdies; één voor Egbert Jansen op Jol 1 en één voor Patrick Mensink op Jol3. Longest dames was voor Marlène Hofman; longest heren voor Robbert te Riele.

Voorbeeld van afbeelding

Wilt u de tussenstand zien na 4 Jol maandbeker wedstrijden, kijk dan op onze website ‘Home Leden, wedstrijden, klassement’!

JOL 5e maandbeker

Deze wedstrijd wordt dit keer niet gespeeld op vrijdagavond maar op de zaterdagmiddag 7 september a.s. , aanvang 15.00 uur. De spelvorm is individueel stableford met handicapverrekening!Iedere maandbeker wedstrijd is een op zichzelf staande wedstrijd, waar iedereen aan mee kan doen, Jolleden, clubleden en gastspelers.Inschrijving is al mogelijk.

Blind 6! Wedstrijd

U zult zich misschien afvragen “wat is dit voor een spelvorm”? We spelen gewoon 9 holes zoals altijd, echter na afloop wordt via loting bepaald welke 6 holes meedoen in de einduitslag. Deze wedstrijd is op zaterdag 21 september en ook voor deze wedstrijd kun je je al inschrijven.

Jolige groeten van de Jolcommissie.