Openingswedstrijd Jol Seizoen 2019 op zondag 24 maart

By 10 maart 2019 Jolcommissie

Openingswedstrijd
In het kader van het 35 jarig jubileum van GCZ organiseert de evenementencommissie Lustrumwedstrijden. Iedere commissie kiest wanneer er een Lustrumwedstrijd gespeeld gaat worden en de Jol cie heeft besloten deze Lustrumwedstrijd te koppelen aan de Openingswedstrijd.
Een mooie start in het nieuwe seizoen!

De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 24 maart a.s., de wedstrijdvorm is individueel stableford en we starten shotgun vanaf 14.00 uur.
Naast de Jolleden, kunnen ook de (Jeugd-)Leden GCZ meespelen.
Wij hopen weer op een groot aantal deelnemers voor deze bijzondere wedstrijd, dus schrijf u snel in.
De wedstrijdtafel is geopend van 12.30 tot 13.30 uur. De kosten zijn €3,00 pp.
Graag gepast betalen bij de wedstrijdtafel en eventuele greenfee voor introducees.

Snertwedstrijd

Het nieuwe seizoen 2019 is eigenlijk al begonnen met de Snertwedstrijd van zaterdag 9 februari.
Een geweldige bezetting van uiteindelijk 29 leden, ondanks de kou, harde wind en uitval door ziekte.
Gelukkig was het tijdens de wedstrijd droog waardoor alle deelnemers onder de luifel heerlijk konden genieten van warme snert met rookworst, roggebrood met spek en warme chocolademelk.

Het was een sportieve, gezellige happening en de uitslag was als volgt:

1. Peter Lups
2. Johan Krikke