Uitslag Maandbeker Jol (1)

By 8 juli 2020 Jolcommissie

Dag allemaal,

Bij de wedstrijd van vrijdag 3 juli is heel goed gespeeld. Dat kan ook bijna niet anders als het zulk lekker golfweer is. De scores liepen uiteen van 12 tot 23 punten waarbij 14 mensen hun handicap hebben verlaagd. Daarnaast zijn er 5 birdies gespeeld: Harry van Keulen op Jol 9, Jeroen te Riele op Jol 2, Paul Jacobi op Jol 1 en Jol 2 en Linne van Aartsen op Jol 5. Gefeliciteerd!

Johan Harderwijk en Willem Tolboom hebben allebei 23 punten gehaald. Johan had de meeste punten op hole 9 en is daarom de winnaar.

1.  Johan Harderwijk, 23 punten (SF)
  2.  Willem Tolboom, 23 punten
  3.  Anneke Groenenberg , 22 punten
  4.  William Veldhuizen, 21 punten
  5.  Herman Holdinga, 21 punten
  6.  Peter Millecam, 21 punten

Voor de start werd de vraag gesteld of je mag putten met het uiteinde van je stok net alsof je biljart?

Dat mag niet. Zie regel 10.1a: de bal correct slaan.

Onze volgende wedstrijd is vrijdag 17 juli: 3 stokken tropical fun. Welke 3 stokken neem je mee de baan in? Ga je putten met je driver, ijzer of toch je echte putter?

Groeten van de Jolcie