Lucky one! Sla jij een hole-in-one voor het goede doel?

Golfclub Zeewolde en Fonds Gehandicaptensport slaan de handen ineen en organiseren op donderdag 21 juni een unieke Hole-in-one Challenge. Op de langste dag van het jaar zijn er volop mooie prijzen te winnen, zoals een gesigneerd shirt van Tiger Woods en een golfreis. Om kans te maken op deze prijzen, hoef je ‘slechts’ een hole-in-one te maken. Zowel tijdens een reguliere 9-holes wedstrijd als tijdens een speciale wedstrijd op de driving range, krijg je de kans om de perfecte bal te spelen.

Doe jij mee aan één van onderstaande wedstrijden? Met jouw deelname steun je Fonds Gehandicaptensport in het mogelijk van maken van dicht bij huis sporten voor de 1,7 miljoen mensen met een handicap in Nederland.

9-holes wedstrijd

Speel mee met een 9-holes wedstrijd op de lus Aak. Ontvang tevens twee extra ballen voor het slaan een hole-in-one op de baan. Met het slaan van een hole-in-one win je mooie prijzen!

Prijs: € 50 incl. BTW (incl. hapje en drankje)

Hole-in-one Challenge – Lucky One

Krijg max. 30 minuten de tijd om een hole-in-one te slaan op de driving range in de daarvoor gecreëerde par 3 holes. Je mag onbeperkt ballen gebruiken. Met het slaan van een hole-in-one win je mooie prijzen!

Prijs: € 50 incl. BTW (incl. drankje)

Programma
Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom op Golfclub Zeewolde. Rond 16.00 uur gaan we van start met de wedstrijden. Kijk hier voor meer informatie over deze hole-in-one wedstrijd. De netto opbrengst van deze dag komt voor 70% ten goede aan Sportfonds GOLF en voor 30% aan de jeugd van Golfclub Zeewolde. Sportfonds GOLF is een gezamenlijk initiatief van NGF, PGA, NVG en Fonds Gehandicaptensport en heeft als doel golf voor mensen met een handicap te stimuleren.

Aanmelden kan via hole.in.one.zeewolde@gmail.com. Vermeld in de mail graag jouw (contact)gegevens, factuuradres en aan welk event (9-holes of Hole-in-one Challange) je deel wil nemen.

Wij hopen jou te mogen verwelkomen op donderdag 21 juni op Golfclub Zeewolde!

Met sportieve groet,

Golfclub Zeewolde & Fonds Gehandicaptensport