Speel vanaf nu tot 1 april 2019 voor € 199,-. U krijgt hierbij tevens 2 (9 holes) greenfees voor een introducé(e). Bij toetreding tot de Vereniging per 1 april krijgt u nog eens 3 greenfees (9 holes) om familie en vrienden ook kennis te laten maken.

Golfclub Zeewolde biedt u de gelegenheid om gewoon door te gaan met uw favoriete sport! Wij doen u hierbij een speciaal overstapaanbod, waarbij u de tijd heeft om kennis te maken met onze bijzonder fraaie baan en het zeer actieve verenigingsleven. Golfclub Zeewolde is een open, gastvrije Vereniging en onze Commissies nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de Winterwedstrijden (zie de kalender op de website). Zoals u wellicht weet, is meer dan de helft van onze leden woonachtig in Het Gooi en de Eemstreek.

Omdat wij ervan overtuigd zijn dat u na kennismaking zeker lid wilt worden van onze Vereniging, krijgt u bij toetreding tot onze vereniging tevens een welkomstpakket met 3 greenfee vouchers voor 9 holes om ook uw vrienden of familie mee te kunnen nemen.

Bovenstaand aanbod geldt tot 31 december 2018.
Bel met ons Secretariaat voor meer informatie (036-5225831) of rijd even langs: Golflaan 1, Zeewolde (A6 en N305).

Meer informatie of direct golfen?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Ik wil:
Meer informatieSpelen tot 1 April 2019Lid worden