Na veel dreigende luchten is iedereen redelijk droog binnen gekomen na een heerlijk rondje MLM.

Het was een aangenaam verpozen met spelers die zixh verbaasden over Tweary en een tweetal nearies.De Twearie werd veroverd door Izka Rombouts op Aak 1 terwijl  Reina van der Wal en Idzard Offergelt de neary’s op resp. Pluut 5 en Aak 8  in de wacht sleepten.

Anneke Oudshoorn en Peter Westland wonnen de derde en tweede prijs en de winnares was gisteren Constance Breeveld.

We vergaten haar een speechmoment aan te bieden, wellicht volgende week een herkansing. Een groot aantal mensen schoof na afloop aan voor een wel zeer bijzondere maaltijd, een zgn. Tomahawk steak , voor velen een nouveauté. De Koffie werd aangeboden door Jan Kramer , die vandaag verjaart. Van harte Jan !

Overigens zien wij onze jubileumwedstrijd op 27 juni met rasse schreden naderen. Alle golfvaardige leden en medewerkers van de Golfclub Zeewolde mogen na inschrijving meedoen. Dus greenkeepers, caddiemasters, secretariaat- en restaurant-medewerkers en pro’s  : grijp je kans en speel mee voor de stichting Jarige Job in een FBBB.