NGF Competitie 2019

Alle informatie benodigd voor de captains/coördinatoren van de teams die op Golfclub Zeewolde competitie spelen is op deze pagina verzameld.
Deze informatie zal per mail worden verstuurd aan de competitie-coördinatoren van uw club.

Allereerst heten wij u voor het spelen van uw competitiewedstrijden alvast hartelijk welkom op onze baan.

De competitie wordt dit jaar gespeeld op de lussen Pluut-Aak.
In de maand maart/april zullen de fairwaybunkers van onze baan worden gerenoveerd. Het kan dus voorkomen, dat op een lus 1 hole is ingekort.

Om het u te vergemakkelijken gaat u onderstaand een aantal links vinden naar documenten die voor de competitiespelende teams van belang zijn:

Regels voor het voorspelen:

• Spelers die deelnemen aan de competitie 2019 kunnen voorspelen tegen het introductietarief van € 41,00 van ma-zo en een starttijd vanaf 14.00 uur.
  • Spelers die deelnemen aan de jeugdcompetitie 2019 kunnen voorspelen tegen het tarief van € 15,00 p.p.
  • Dit op basis van wederkerigheid en op basis van beschikbaarheid van de starttijden.

U kunt hiervoor op Zeewolde een starttijd reserveren voor de week voorafgaand aan de competitiedag, of eerder.  Zie Golfen – Reserveren op deze site voor het maken van een  reserveringen.