Onderstaand de informatie voor de NGF competitie 2023 (onder voorbehoud van wijzigingen)

Horeca:
De ontvangst met koffie, thee en iets lekkers, wordt u aangeboden door het bestuur van Golfclub Zeewolde.

Klik hier voor lunch en menusuggesties bij de competities.
Voor speciale cateringwensen kunt u contact opnemen met Golfrestaurant Zeewolde via telefoonnummer 036-5222073.

Luscombinatie:
De NGF competitie wordt in 2023 op de luscombinatie Aak – Botter gespeeld.

Voorspeelregeling:
Voorspelen is mogelijk tegen het gereduceerde tarief van € 48,-. Voor reciproque clubs geldt het tarief van € 45,-. Er is op basis van beschikbaarheid de mogelijkheid vanaf 14.00 uur te starten om voor te spelen, De deelnemers aan de C-competitie kunnen op de Jol voorspelen voor € 16,-.

Tegen bovenstaande voorspeeltarieven kan slechts één keer een 18 holes ronde worden voorgespeeld en er kunnen maximaal 2 flights worden gereserveerd. Wilt u vaker of met meer flights voorspelen, dan geldt het reguliere greenfee tarief.

Er kan maximaal 18 holes worden gereserveerd voor 2 flights.

Voorspeelregeling Selectieteams
Voor de tegenstanders van spelers die uitkomen in selectieteams, geldt dat er gratis één keer voorgespeeld kan worden op basis van wederkerigheid, als er ná 14.00 uur wordt gestart. Wilt u vóór 14.00 uur starten, dan geldt het voorspeeltarief van € 48,-. Met uitzondering van de maanden februari en maart, dan kan er na 13.00 uur gestart worden.

De selectieteams van GC Zeewolde zijn:
• D1-27holes (zo)
• H1-27 holes (zo),
• D1 50+-27 holes (do),
• H1 50+-27 holes (vr).

Er kan maximaal 18 holes worden gereserveerd voor 2 flights.

Reserveren:
Wilt u komen voorspelen, verzoeken wij u 14 dagen voor de gewenste voorspeeldatum contact op te nemen met de caddiemaster via telefoonnummer: 036-522 2103, keuze 1. Als u onverhoopt niet kunt komen voorspelen, wilt u dan zo spoedig mogelijk afbellen in verband met een drukke baanbezetting.

Handicart reserveren:
Heeft u voor de competitie of bij het voorspelen een handicart nodig, dan verzoeken wij u tijdig contact op te nemen met de caddiemaster. Op de dag zelf kunt u uw handicart sleutel bij de caddiemaster ophalen, zolang de tijdelijke buggiestalling in gebruik is. Informeert u voor de actuele situatie bij de caddiemaster.

Zeewolde Cup:
Safe the date: zaterdag 2 september 2023 wordt de Zeewolde Cup weer gespeeld. Vanaf april 2023 vindt u meer informatie op www.zeewoldecup.nl

Rookvrije Vereniging
Golfclub Zeewolde is een geheel rookvrije vereniging. Dat betekent dat er op het gehele complex, niet gerookt mag worden. Dat geldt dus óók in de baan, bij het clubhuis, op het terras en de driving range. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Competitie Coördinator
Iris Horsman: iris.horsman@hotmail.com
06-33877095

Competitie Schema 2023

We wensen alle deelnemers aan de NGF competitie veel plezier en succes!