Onderstaand de informatie voor de NGF competitie 2024 (onder voorbehoud van wijzigingen)

Horeca:
De ontvangst met koffie, thee en iets lekkers, wordt u aangeboden door het bestuur van Golfclub Zeewolde.

Luscombinatie:
De NGF competitie wordt in 2024 op de luscombinatie Pluut-Aak gespeeld.

Voorspeelregeling:
Voorspelen is mogelijk tegen het gereduceerde tarief van € 50,-. Voor reciproque clubs geldt het tarief van € 45,-.  De deelnemers aan de C-competitie kunnen op de Jol voorspelen voor € 16,-. Er is op basis van beschikbaarheid de mogelijkheid vanaf 14.00 uur te starten. Met uitzondering van de maanden februari en maart, dan kan er na 13.00 uur gestart worden.

Tegen bovenstaande voorspeeltarieven kan slechts één keer een 18 holes ronde worden voorgespeeld en er kunnen maximaal 2 flights worden gereserveerd. Wilt u vaker of met meer flights voorspelen, dan geldt het reguliere greenfee tarief.

Voorspeelregeling Selectieteams
Voor de tegenstanders van de selectieteams, geldt dat er gratis één keer voorgespeeld kan worden op basis van wederkerigheid, als er ná 14.00 uur wordt gestart. Wilt u vóór 14.00 uur starten, dan geldt het voorspeeltarief van € 50,-. Met uitzondering van de maanden februari en maart, dan kan er na 13.00 uur gestart worden.

De selectieteams van GC Zeewolde zijn:
• D1-27holes (zo)
• H1-27 holes (zo),
• D1 50+-27 holes (do),
• H1 50+-27 holes (vr).

Er kan 18 holes worden gereserveerd voor 2 flights.

Reserveren:
Wilt u komen voorspelen, verzoeken wij u 14 dagen voor de gewenste voorspeeldatum contact op te nemen met de caddiemaster via telefoonnummer: 036-522 2103, keuze 1. Als u onverhoopt niet kunt komen voorspelen, wilt u dan zo spoedig mogelijk afbellen in verband met een drukke baanbezetting.

Handicart reserveren:
Heeft u voor de competitie of bij het voorspelen een handicart nodig, dan verzoeken wij u tijdig contact op te nemen met de caddiemaster. Op de dag zelf kunt u op het informatiebord in de buggiestalling, links van de parkeerplaats, zien welke buggie aan u toegewezen is. U kunt de buggie direct meenemen naar het clubhuis en bij de caddiemaster afrekenen. Gelieve géén andere buggie dan de toegewezen buggie mee te nemen.

Rookvrije Vereniging
Golfclub Zeewolde is een geheel rookvrije vereniging. Dat betekent dat er op het gehele complex, niet gerookt mag worden. Dat geldt dus óók in de baan, bij het clubhuis, op het terras en de driving range. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Competitie Coördinator
Iris Horsman: tcgcz@outlook.com

06-33877095

We wensen alle deelnemers van de NGF competitie veel plezier en succes!