NGF Competitie 2020

Alle informatie benodigd voor de captains/coördinatoren van de teams die op Golfclub Zeewolde competitie spelen is op deze pagina verzameld.
Deze informatie zal per mail worden verstuurd aan de competitie-coördinatoren van uw club.

Allereerst heten wij u voor het spelen van uw competitiewedstrijden alvast hartelijk welkom op onze baan.

De competitie wordt dit jaar gespeeld op de lussen Pluut-Aak.

Om het u te vergemakkelijken gaat u onderstaand een aantal links vinden naar documenten die voor de competitiespelende teams van belang zijn:

Regels voor het voorspelen:

• Spelers die deelnemen aan de competitie 2020 kunnen voorspelen tegen het introductietarief van € 41,00 p.p. (starttijd na 14.00 uur)
  • Dit op basis van wederkerigheid en op basis van beschikbaarheid van de starttijden.

U kunt hiervoor op Zeewolde een starttijd reserveren voor de week voorafgaand aan de competitiedag, of eerder.  Zie Golfen – Reserveren op deze site voor het maken van een  reserveringen.