Skip to main content

Dames 1 (27 holes) voor de derde keer landskampioen

Zaterdag heeft Heren 1 (27 holes) de halve finale verloren van Golfclub Leeuwenberg. De heren hebben gestreden maar helaas was de tegenstander op de laatste holes te sterk.

Wat de heren niet lukte is ons eerste dames team (27 holes) wel gelukt. Voor de derde keer op rij werden zij gisteren landskampioen ! Het spreekt voor zich dat Golfclub Zeewolde erg trots is op onze dames.

Op zaterdag werd er gewonnen van Golfclub de Semslanden.  Zondag was de finale. Op een prachtige baan in Havelte werd er gespeeld tegen Golfclub de Goyer.  De greenkeepers en de leden van GC Havelte hadden hun best gedaan alles tot in de puntjes te verzorgen. Mooie fairways, prachtige greens, waterpunten in de baan en overal spotters zorgde ervoor dat het een paradijsje was om op te mogen spelen.

Onze dames genoten zichtbaar. Ondanks de spanning werd er goed gespeeld en genoten de meegereisde supporters van een heerlijke middag met mooi golf. Het eind resultaat maakte alles compleet. Met een ruststand van 4-2 voor Zeewolde was de middag spannend. Maar het team heeft gevochten en gewonnen. Om 1700 was derde landstitel een feit en mocht captain Esmee Jones de schaal in ontvangst nemen. Dames gefeliciteerd.