Skip to main content

Jeugdgolf weer beperkt van start

Jeugd t/m 18 jaar mag vanaf 29 april voorzichtig weer gaan sporten. In de afgelopen dagen hebben wij samen met het bestuur en management van de club gekeken naar de mogelijkheden voor de jeugd op Zeewolde.

In lijn met de strikte richtlijnen en uitgangspunten die zijn gesteld vanuit de Overheid, Gemeente Zeewolde en NGF is er besloten om voorlopig alleen de bestaande jeugd trainingsprogramma’s weer op te gaan starten vanaf 1 mei. Dit houdt in dat jeugd (t/m 18 jaar) die reeds vanaf het begin van het jaar deelnamen aan deze programma’s op vaste dagen/tijden weer kunnen trainen onder begeleiding van de golfpro. Zij hebben hierover inmiddels persoonlijk bericht ontvangen.

Dit besluit heeft als gevolg dat de baan en oefenfaciliteiten voorlopig gesloten blijven voor de overige jeugdleden (en ouders). Omdat het beoefenen van de sport alleen onder begeleiding is toegestaan, is trainen op de oefenfaciliteiten, oefenen in de baan of oefenrondes niet haalbaar. We zullen de situatie blijven monitoren en wanneer mogelijk kijken naar toelaten van alle jeugdleden t/m 18 jaar. We realiseren ons terdege dat er nog de nodige beperkingen zijn hoe graag we ook willen. Wij vragen jullie dit besluit te respecteren.

Blijf gezond en blijf thuis!