Skip to main content

Samen trainen

By 17 maart 2023maart 22nd, 2023Nieuws Leden

Na het grote succes van afgelopen jaar, biedt de Vereniging een programma aan waarin je samen met andere leden je golfplezier vergroot!

Voor wie?

Het doel is om in groepsverband met elkaar je spelniveau te verbeteren, het spelplezier te vergroten en je op het nieuwe seizoen voor te bereiden. Door het gezamenlijke karakter van het programma maak je ook weer nieuwe golf-vrienden. Dus ook voor degenen die hun weg in de vereniging aan het zoeken zijn, is deelname ideaal. De training is bedoeld voor alle leden van onze golfvereniging van jong tot oud. Je schrijft je in voor de gehele reeks, op een vaste dag en tijdstip. De groepsgrootte is minimaal 6 en maximaal 10 personen.
Groepstraining

Onder groepstraining verstaan wij samen een bepaald onderdeel van het spel oefenen. Hiervoor hebben de Pro’s een speciaal uitdagend programma samengesteld waarin de diverse elementen van het golfspel naar voren komen. Niet alleen de diverse slagen, maar ook fysieke en mentale aspecten komen aan bod. Kortom een divers en bomvol programma. Maar zoals het woord al aangeeft is dit geen les.

Doe je mee?!

Schrijf je snel in via deze LINK, dan kun je gelijk met iDeal afrekenen. Vol is vol! Je traint al mee voor € 60,- voor 6 trainingen!

De startdata zijn:

* woe 5 april, 10.00 uur
* do 6 april, 14.00 uur
* vr 7 april, 11.00 uur (vol)
* vr 7 april, 15.00 uur (vol)
* zo 9 april, 10.00 uur (vol)
* di 11 april, 14.00 uur (vol)
* do 13 april, 11.00 uur