Slotwedstrijd Winterkoning en Herenmiddag uitgesteld

Door de aangescherpte maatregelen is het houden van de slotwedstrijd as zaterdag wel toegestaan, maar totaal niet in de geest van de Herenmiddag / Winterkoning. Het restaurant is dicht en men kan alleen van te voren buiten in een ‘koek en sopie’ tent een kop koffie krijgen. Na afloop van de speelronde wordt iedereen verzocht direct naar huis te gaan.

De Herencommissie / Winterkoning heeft daarom besloten de slotwedstrijd te cancelen en te verschuiven naar een later tijdstip als de maatregelen versoepeld zijn.

Verder is het organiseren van de Winterkoning de komende weken ook niet mogelijk. Zoals bekend kunnen we geen digitale 9 holes wedstrijd aanmaken omdat dan de spelers met een exact handicap lager dan 4.5 niet mee kunnen doen, er geen Winterhandicap kan worden toegepast en het inzamelen van scorekaarten niet mogelijk is omdat het restaurant dicht is en iedereen dringend verzocht wordt na afloop van de speelronde direct naar huis te gaan.

Gelukkig blijft de baan wel open en kan er vrij worden gespeeld.

Al met al geen prettige mededelingen, maar de gezondheid van een ieder is belangrijker en wellicht helpen we op deze manier het virus van de club te weren zodat we kunnen blijven spelen.

Sportieve groet namens de Herencommissie en Winterkoning