Vriendinnendag 2024 op 16 juli

Dinsdag 16 juli organiseert de Damescommissie de jaarlijkse Vriendinnendag met als thema “Tropical”.

Inschrijven kan vanaf 11/6 tot 11/7 via de wedstrijdkalender. Je schrijft je in per “vriendinnenkoppel”, kosten 95 euro voor jullie twee├źn. Hiervoor krijg je een geheel verzorgde dag met bij de ontvangst een kop koffie/thee en iets lekkers en gedurende de dag een hapje, drankje, lunch en prijsuitreiking. De spelvorm is Chapman Greensome Strokeplay.

Iedereen is natuurlijk welkom, maar we zouden het leuk vinden als je met een vriendin inschrijft die geen lid is van Golfclub Zeewolde (de Greenfee voor haar is gratis) of met een vriendin die nooit meedoet op de Dinsdag Damesdag. De voorgaande jaren was deze dag een succes, schrijf je op tijd in om zeker te zijn van een startplek. De inschrijving is definitief na betaling via iDeal. Het is een shot gun, we starten allemaal om 10.00 uur.

Na het sluiten van de inschrijvingstermijn ontvang je meer informatie per mail.