Betalen bij de ballenautomaat verandert

By 2 augustus 2022augustus 4th, 2022Nieuws, Nieuws Leden

Op vrijdag 5 augustus wordt het betaalsysteem op de ballenautomaat aangepast. Leden kunnen dan met hun MyDealz saldo, dat tot nu toe alleen voor horeca bestedingen kon worden gebruikt, ook voor de ballenautomaat betalen; gasten kunnen contactloos pinnen.

Met de installatie van de ballenautomaat stellen we ook in dat één tik goed is voor twintig ballen. De prijs voor leden die met hun MyDealz saldo betalen bedraagt €0,85 per tik; als er gepind wordt is de prijs €1,15 per tik.

Iedereen die een ballenpasje heeft , kan dit tot het eind van dit jaar inleveren bij de caddiemaster. Het tegoed plus de borg kan worden teruggestort op uw rekening. Neem hiervoor uw pinpas mee naar de club, want terugpinnen kan alleen als u uw pinpas in het pinapparaat steekt.

Als u nog ballenmuntjes heeft, kunt u deze gewoon nog gebruiken na installatie van het nieuwe betaalsysteem. We verkopen echter geen muntjes meer.

Hoe u de MyDealz app installeert en gebruikt, leest u in deze Handleiding Saldo Opwaarderen

Op 5 augustus zullen we ervoor zorgen dat er, zolang de ballenautomaat wordt aangepast, gratis mandjes met ballen klaar staan.