Nieuwe website Golfclub Zeewolde

By 15 januari 2019 Nieuws

Beste leden van Golfclub Zeewolde,

Golfclub Zeewolde heeft een zeer fraaie en goed onderhouden baan en een heel actief verenigingsleven waar we ons thuis voelen en trots op zijn. Voor de bestaande leden is de website (naast de Kolfchip) een van de media waarlangs nieuws en gebeurtenissen worden gedeeld. Op de nieuwe website speelt het delen van actuele informatie een grote rol. Nieuwsitems zijn te vinden op de externe en interne homepagina´s. Indien u de website van GCZeewolde opent, krijgt u eerste een aantal sfeerbeelden te zien van Golfclub Zeewolde. Wanneer u iets verder naar beneden scrolt, kunt u direct door klikken naar starttijd reserveren, Leren golfen en Lid worden. Als laatste vlak ziet u de actuele baanstatus. Na deze vlakken volgt het actuele nieuws. Op de homepage kunt u ook actuele foto’s zien die via Instagram worden gedeeld door het Instagram account van de Golfclub. Ook ziet u de meest recente beoordelingen die zijn achtergelaten op Leadingcourses.com.

Navigatie

Het menu van de website ziet er als volgt uit:

Via het algemene menu kunt u onder andere de homepage bereiken en informatie vinden over het golfen, de Golf Academy, de vereniging, het clubhuis en zakelijk. Ook is er een contactpagina, een login pagina voor leden en staan er social media links om naar Facebook en Instagram te gaan. Meer informatie over het reserveren van een baan, gastspelers en tarieven zijn te vinden onder het menu item “Golfen”. Om meer informatie te vinden, klikt u als lid op de blauwe knop met “login”. Hier vult u uw lidcode en wachtwoord in. De gegevens worden gecontroleerd en vervolgens komt u terecht binnen het ledengedeelte.

Ledengedeelte

Wanneer u bent ingelogd komt er een tweede menu bij. Ook wordt het hoofdmenu iets aangepast om gemakkelijk tussen het ledengedeelte en het normale gedeelte te navigeren.

In het normale menu wordt de blauwe knop met login veranderd in uitloggen. Hier kunt u op klikken om het ledengedeelte af te sluiten. Daarnaast verschijnt er rechts naast de blauwe knop, het menu item “home leden”. Met deze knop komt u weer in het ledengedeelte. Het ledengedeelte wordt geopend met het actuele nieuws. Er staan boven het nieuws het leden nieuws en het commissienieuws. Verder kunt u hier alle E-golf4U faciliteiten terugvinden, waaronder starttijd reserveren, wedstrijdinformatie, competitie, Mijn golf, Commissies & Vereniging (extra informatie) en  uitleg over Social Media.

Mochten er tips zijn voor verbetering aan layout of navigatie dan vernemen wij dat graag via een mailtje naar webmaster@golfclub-zeewolde.nl.