Oma dag – Goede doelen wedstrijd

Graag willen we jullie aandacht vestigen op een hele leuke wedstrijd met de mogelijkheid voor iedereen om “ ïets” te winnen.

Op 12 juli vindt na 2 jaar eindelijk weer de Oma dag/Goede doelen wedstrijd plaats.
We hebben de naam enigszins aangepast omdat we daarmee denken ervoor te zorgen dat alle dames mee doen met deze wedstrijd en niet alleen dames die de leeftijd hebben om oma te zijn. Dus ook toekomstige-, pleeg- en stief oma’s en dames die op welke manier dan ook een rol spelen als oma mogen meedoen. Graag zelfs!
Het goede doel is dit jaar voor het laatst voor S.O.S. kinderdorpen.

Volgend jaar gaan we kijken of er wellicht een goed nieuw doel is om te ondersteunen.
De wedstrijd is een 18-holes qualifying wedstrijd, met vrije tee keuze. De samenstelling van de flight mag je zelf bepalen.
Het inschrijfgeld bedraag 15€ per persoon en is inclusief één lot voor de spannende loterij.
Je kunt een extra lot kopen voor 5€ of 3 voor 10€. Er zijn allerlei leuke, bijzondere en onverwachte prijzen te winnen. Omdat we zoveel mogelijk lootjes willen verkopen zijn meer prijzen natuurlijk altijd welkom. We kunnen allerlei prijzen gebruiken, klein of groot als t maar nieuw of ongebruikt is. Dus kun je iets beschikbaar stellen voor het goede doel dan ontvangen we je bijdrage graag uiterlijk één week voor aanvang van de wedstrijd.
Wil je ons hierover mailen dan kan dat via margot-mod@hotmail.com of gielyvonne@hotmail.com

Uiteraard krijgen jullie allemaal iets lekkers van ons in de baan.
Wij hopen natuurlijk op heel veel deelnemers.

De inschrijving staat vanaf nu open dus schrijf allemaal in! Vol is vol…

Wedstrijdleiding: Margot Moddemeijer en Yvonne Hilhorst