Skip to main content

Over halve haantjes en tijdelijk water bij MLM

Geluk hadden we dat de baan donderdag weer open was. De pech was dat een aantal potentiële deelnemers door de waterhuishouding en het gebod de paden met buggy’s niet te verlaten hun deelname moesten afzeggen.

Dit had tot gevolg dat 16 Die Hards de 18 holes aflegden. Het resultaat gaf een boeiende uitslag: Frank Godschalk veroverde de birdie op Pluut 9  terwijl Jan van Daal de neary op Botter 5!! behaalde.

Idzard Offergelt had naast de de neary op Pluut 5 ook nog de derde prijs met 30 stbl. punten .Terwijl de altijd constant spelende Marijke van de Berg met een tweede prijs naar huis ging.

De grote winnaar was Jasper Hoogland, die van plas naar plas sloeg en door het talrijk aanwezige tijdelijk water zijn golfbal goed kon plaatsen voor zijn volgende slag  en dus met schone bal de eerste prijs behaalde.

Tijdens de maaltijd , die door alle spelers werd genoten kwamen halve haantjes en zalm ter tafel. Gelukkig was er een even aantal halve haantjes etende deelnemers.

Het valt op dat de formule van spelen en dineren een aangename wijze is elkaar te leren kennen. Dit zou voor meerdere leden een mooie gelegenheid zijn ook deel te nemen aan deze wedstrijd formule. De MLM gaat natuurlijk wekelijks door tot eind september, maar een hoogtepunt wordt onze jubileum wedstrijd op 27 juni, waartoe alle geledingen van onze club voor uitgenodigd zijn. Van bestuur tot restaurant medewerkers,, greenkepers en secretariaat, pro’s. Golfervaring is wel een voorwaarde, het Bestuur heeft deze ervaring zeker. Dus schrijf je in voor deze fantastische FBB wedstrijd , waarbij een bijdrage voor de stichting Jarige Job inbegrepen is.

De foto’s van de MLM middag zijn helaas in het water gevallen.